Mauricijus po vašoj mjeri

| Travel |

Sofitel SO Mauricijus

Sofitel hoteli diljem svijeta simbol su suvremene elegancije i udobnosti. No, ono što ga čini jedinstvenim je činjenica da nudi istinski doživljaj francuske elegancije i najboljeg od lokalne kulture. Sofitel SO na Mauricijusu pravi je dokaz te teorije. Dizajn su prepustili stručnjaku Kenuo Takadi koji je stvorio hotel za sofisticirane klijenate koji cijene autentičnost i profinjenosti, a nadasve žude za egzotičnim odmorom iz snova.

Sofitel SO smjestio se na Royal Road Beau Champs, samo 500 metara od bajkovite pješčane plaže. Gleda na Morne Barbant, planinu u obliku šečerne štruce koja je dio UNESCO-ve zaštičene baštine. Sadrži 92 apartmana i vila, 2 obiteljske vile, 2 kolektorske vile i Beaulieu vile skrivene u bujnoj tropskoj vegetaciji. Vile svakom gostu osiguravaju  potpunu izolaciju s vrtom, otvorenim bazenima, terasama te najkvalitetnijim sadržajima koji uključuje king size krevete, kupaonicu, svlačionica, mini bar, espresso za kavu, Wi-Fi, LCD TV, kao i osobnog batlera.

Kao što smo već prije spomenuli, Sofitel se idealno uklopio u prirodnu vegetaciju, pa ćete tako na putu do restorana od trske prolaziti stazom hibiskusa i gledati na tirkiznu lagunu. Kako bi zadovoljili svoje gurmanske ukuse, gosti mogu birati između dva ekskluzivnih restorana, ribljeg La Plage (koji koristi isključivo svježe morske proizvode i povrće s otoka) i Flamboyant.
Osim standardno vrhunske SPA ponude, posebno obučeno osoblje obavlja dijagnostičke preglede, a stručnjaci u akupunkturi rade prirodni lifting i terapiju zlatnim iglicama.