Luksuzni hotel u Barceloni

| Travel |

Mandarin Oriental hotel u Barceloni

Spajajući fantastičan stil uređenja s klasičnim luksuzom, Mandarin Oriental hotel u Barceloni nalazi se na nevjerovatnoj lokaciji u samom srcu grada. Sa suvremenim interijerima, odličnim izborom nevjerovatnih unutrašnjih i vanjskih prostora i aktivnosti, ekskluzivnim kuhinjama i jednim od najboljih spa centara u katalonskoj preijstolnici, ovaj hotel zaista nudi nevjerovatno luksuzno iskustvo.

Mandarin Oriental hotel u Barceloni
Mandarin Oriental hotel u Barceloni

Uživajući u centralnoj lokaciji na prestižnom Passeig de Gracia, Mandarin Oriental hotel savršeno je situiran, u blizini svih glavnih gradskih atrakcija. Okružen je najpopularnijim i najfinijim mjestima za šoping, najboljim restoranima i institucijama kulture, a nalazi se na jako maloj udaljenosti od Las Ramblas, la Sagrada Familie i Gotske Četvrti i veoma je blizu i poslovnom dijelu grada.

Mandarin Oriental hotel u Barceloni
Mandarin Oriental hotel u Barceloni

Interijere ovog prestižnog hotela dizajnirala je poznata španjolska dizajnerka Patricia Urquiola, a svih 98 soba i apartmana su na listi najluksuznijih u Barceloni. Većina soba u hotelu ima pristup luksuznim privatnim balkonima s kojih mogu uživati u predivnim pogledima na grad, kao i 10 prostranih apartmana koji odišu luksuzom i stilom. U galeriji pogledajte kako izgleda Mandarin Oriental hotel u Barceloni.