Lenny Kravitz uređuje i stanove

| Travel |

Paramount Bay Miami

U nekoliko navrata pisali smo o svestranosti rock zvijezde Lennya Kravitza. Mnogi njegove izlete u dizajnerske vode smatraju hirom, no Lenny to itekako ozbiljno shvaća. Osim što je vlasnik Kravitz Design Inc. aktivno sudjeluje i u svim njihovim projektima.

Posljednji u nizu je unutarnje uređenje luksuznog kompleksa stanova u Miamiju. Paramount Bay prostire se na na 47 katova, a svaka prostorija priča svoju jedinstvenu priču i prilagođena je različitim uzrastima. Kravitzu je cilj bio spojiti tropsko okruženje Miamija s njegovim nemirnim rokerskim duhom. U tom procesu nije zaboravio ni na djecu pa je s posebnom pažnjom uredio i sobu koja potiče umjetnost i kreativnost uz interaktivnu edukaciju. Sam Lenny rekao je kako mu je vizija bila "spojiti prirodne ljepote s energijom Miamija u izgled koji je u isto vrijeme funkcionan i inspirativan. Život unutar zidina Paramount Baya zamišljen je kao mješavina urbanog šika i života uz more".

Paramount Bay ima preko 340 stanova, a cijene im se kreću u rasponu od 460,000 do nevjerojatnih  4 milijuna američkih dolara. Estetski su uređeni tako da budu prozračni te da nude luksuz u kojem se može udobno živjeti. Prozori se u većini njih protežu od poda do stropa te donose prirodno svjetlo, a većina stanova imaju i panoramske terasae s pogledom na grad i ocean.

Iako luksuzni, Lenny je ove stanove zamislio kao urbane oaze u kojima imate sve što poželite. Između ostalog i dva bazena, lounge stolice, animatore za djecu te privatni beach klub u kojem možete uživati u brojnim vodenim sportovima i restoranima.