I Zagreb je konačno dobio svoj camp!

| Travel |

Camp Zagreb

U petak je otvoren prvi zagrebački auto-camp! Na samo 10 km zapadno od središta Zagreba, na sjevernoj obali jezera Rakitje, u Svetoj Nedelji otvoren je prvi auto camp visoke kategorije s 4 zvjezdice koji se prostire na 10.000 četvornih metara. Moderan obiteljski camp Zagreb su presijecanjem vrpce otvorili vlasnik Krešimir Dubrović, gradonačelnik Grada Svete Nedelje Drago Prahin te voditeljica odjela za zaštitu turističke resursne osnove i održivi razvoj Ministarstva turizma Jelena Šobot u nazočnosti brojnih gostiju i uzvanika koji su uz razgledavanje kampa uživali i u bogatom zabavnom programu uz odličnu glazbu jazz banda te rekreacijskim sadržajima streličarstvu, jahanju konja i besplatnoj vožnji taxiciklom.

Camp Zagreb izgleda svjetski, a pruža razne mogućnosti i aktivnosti te je itekako nadopunio turističko-rekreativnu ponudu grada i okolice. Idealno je mjesto za sve ljubitelje prirode koji ne žele daleko od Zagreba, a ako navratite na mini odmor od nekoliko sati, nikad se ne zna, možda ga neplanirano i produžite jer camp ima sve što treba za dobar i ugodan odmor, od restorana, vinskog podruma s lounge barom i pizzerie do wellnessa, parka i igrališta za djecu, konja za jahanje, a možete voziti bicikl, pecati, igrati badminton, odbojku, nogomet, roštiljati, sunčati se, odmariti... Kako je i "pet friendly" dobrodošli su i kućni ljubimci za koje imaju i posebnu kupaonicu.

Camp Zagreb
Camp Zagreb

Ako nemate šator, camper ili camp prikolicu možete odsjesti u bungalovima, odnosno eko kućicama s kuhinjom koje su predviđene za smještaj 2-4 osobe ili u de-lux eko sobi s jacuzzijem za 2 osobe, a cijene su vrlo prihvatljive.

Camp Zagreb
Camp Zagreb

Upitali smo glavnog "krivca" za ovaj prekrasan camp, vlasnika campa, gosp. Krešimira Dubrovića kako je došao na ideju napraviti camp baš u Zagrebu i koliko mu je vremena i novaca trebalo za takav pothvat? "Skoro svi glavni gradovi država imaju camp, Zagreb do sada nije imao. Kad nam dolaze strani turisti na putu do mora, mnogi od njih, rado bi i predahnuli i ostali u Zagrebu dan, dva da posjete i razgledaju glavni grad, a ovaj camp im je idealan predah. Mogu uživati u prirodi i miru, a grad im je na 10-ak minuta od campa, idealno. Trebalo nam je iskreno, dugo, predugo, a uloženo je do sada preko 1,1 milijuna eura, ali sad konačno krećemo s realizacijom onog što smo tako dugo pripremali i jako smo ponosni i sretni."

Dodatne informacije vezane za camp Zagreb možete dobiti na telefon 01 3324 506, e-mail adresu: info@campzagreb.com ili se informirajte na web stranici: http://www.campzagreb.com/