Fantastičan resort na obali Karipskog mora

| Travel |

Viceroy Maya resort

Viceroy Maya odmaralište koje se sastoji od 41 vile će vas oboriti s nogu na najneočekivanije načine. Na dugoj, pješčanoj plaži koja gleda na Karibe, ovaj posjed nalazi se na maloj udaljenosti od Playe del Carmen, kao i mnogih drugih prirodnih atrakcija Mayanske rivijere.

Resort izvlači najviše moguće iz svoje egzotične lokacije nadomak džungle, pozdravljajući goste dimnim blagoslovom koji izvodi majanski šaman, ali vrtoglave i vijugave staze kroz bujno zelenilo ovog prostora možda nisu baš za svakoga. Oni koji ne vole džungu i toliko prirode oko sebe, mogu naravno ostati pored bazena, van šume i na samo nekoliko koraka od dobro opremljene plaže.

Viceroy Maya resort
Viceroy Maya resort

Fantastične gostinjske sobe dekorirane su teksturnim, prirodnim, materijalima zagasitih boja kako bi dočarale ljepotu džungle i plaže koje vas okružuju, a usluga je jednom riječju nevjerovatna. Osoblje će se pobrinuti za svaku vašu potrebu i želju koja vam padne na pamet. Odmaralište ima politiku" večerajte bilo gdje i bilo kad", tako da gosti imaju mogućnost uživanja u jedinstvenim obrocima na jedinstvenim lokacijama. Tijelo i duh su ov+dje u potpunom stanju blaženstva, uz pomoć satova joge i spa centra s punom uslugom, s tretmanima u kojima se koriste lokalne biljke.