Tematsko vjenčanje inspirirano magičnim svijetom Harryja Pottera

| Lifestyle |

Editor's pick by Tea Filipović

Tea Filipović, urednica Design, Lifestyle i Culture rubrika na Wall.hr portalu

Kruže glasine koje tvrde da na svijetu ima više Harry Potter fanova nego što ima zvijezda u našem solarnom sustavu. No malo tko može tvrditi da je veći fan od Cassie i Lewisa Byroma, novopečenog bračnog para čije je vjenčanje gotovo pa održano u čarobnom svijetu Harryja Pottera.

Kako bi proslavili zajedničku strast prema najpoznatijoj heptalogiji autorice J.K. Rowling, odlučili su prirediti tematsko vjenčanje inspirirano magičnim svijetom Harryja Pottera - i u tome itekako uspjeli.

Harry Potter kao inspiracija za tematsko vjenčanje

Par se zaručio u Diagon Alleyju u tematskom parku Harry Potter World u Orlandu na Floridi, a pozivnice za vjenčanje napravljene su kao tjeralice koje izdaje Ministarstvo magije. Planiranje je trajalo duže od godine dana, a par je dobro iskoristio Ebay, antikvarijate i second hand trgovine kako bi priredili vjenčanje vjerodostojno magičnom svijetu.

Harry Potter kao inspiracija za tematsko vjenčanje

Svih 130 gostiju koji su se okupili u Midland Hotelu u Manchesteru pretvorenom u Hogwarts, dobilo je čarobni štapić, a djeveruše i mlada nosile su bukete napravljene od 20 izrezanih stranica knjiga o Harryju Potteru.

Harry Potter kao inspiracija za tematsko vjenčanje

Vjenčano prstenje posvećeno je profesoru Snapeu, odnosno nedavno preminulom Alanu Rickamanu, te je doneseno na knjizi "Princ miješane krvi" s ugraviranim poznatim Snapeovim odgovorom "Always".

Harry Potter kao inspiracija za tematsko vjenčanje

Od izgubljenog dijadema Rowene Ravenclaw, ispisanih cipela, nakita sa zlatnom zvrčkom, noktiju nalakiranih i naslikanih sa simobolom darova smrti do čarapa i doljnjeg ruba sa grbovima Hogwarts domova ne postoji detalj o kojem se nije razmišljalo. Svaki će pravi Harry Potter fan (poput nas) zasigurno početi razmišljati o svom vjenčanju...

Harry Potter kao inspiracija za tematsko vjenčanje