Od sada osigurajte sve digitalno! HOK osiguranje ima najjednostavniju aplikaciju

| Tech |

HOK digital
HOK digital

HOK digital uvodi nas u novu eru digitalnog svijeta

 Promjene u našim svakodnevnim navikama sve su brojnije, a jedna je od najbržih informatizacija društva, koja nas sve više tjera da stvari koje smo običavali raditi u offline svijetu počnemo raditi online. Kupnju smo počeli obavljati internetom, plaćanje računa također, sastanke su zamijenili online sastanci i shvatili smo da to savršeno funkcionira. Pametni telefoni postali su nam neizostavni prilikom izlaska iz kuće, uvijek su uz nas i uvelike su nam olakšali život. Promijenili su nam navike iz korijena i omogućili da jednostavnije i brže obavljamo stvari. Upravo zato, kako bi svojim korisnicima pojednostavilo i ubrzalo upotrebu svih usluga, HOK osiguranje uvodi ovu aplikaciju.

 HOK digital aplikacija je kojom HOK osiguranje svojim korisnicima omogućava cjelokupnu osigurateljnu uslugu bez odlaska u poslovnicu. Aplikacija je razvijena u suradnji s partnerskom firmom iOLAP. Koristeći se najnaprednijim tehnologijama korisnicima je pruženo besprijekorno digitalno iskustvo. Korisnici HOK digitala u samo nekoliko klikova mogu napraviti personaliziranu policu osiguranja, prijaviti štetu ili zatražiti asistenciju, bila ona vezana za automobil ili za pomoć u kući. HOK osiguranje inovativno uvodi praćenje životnog ciklusa štete te komunikaciju u realnom vremenu. Sve to daje transparentniji uvid u stanje prijavljene štete.

 Osiguranicima koji se koriste uslugama drugih osiguranja omogućena je brza prijava štete automobilske odgovornosti u slučaju da je krivac osiguranik HOK osiguranja. Usluga je dostupna bez potrebe za registracijom.

HOK digital

 „Naša je misija podići kvalitetu usluge na najvišu razinu, pružiti cjelokupnu uslugu na jednom mjestu te revolucionirati proces interakcije između korisnika i osiguravajuće kuće. Želja da se razlikujemo od drugih aplikacija i webshopova na tržištu potakla nas je da nađemo rješenje, trenutačno najinovativnije na tržištu, koje istodobno najbolje odgovara potrebama krajnjih korisnika, prvenstveno mlađe generacije. HOK digital će nam pomoći da bolje upoznamo korisnike i njihove potrebe. Osluškujući ih, u nadolazećem razdoblju kreirat ćemo mnogobrojne inovacije i pogodnosti“, rekao je Ivan Jonjić, direktor sektora informatike u HOK osiguranju.

Manje brige, uštedu vremena te dostupnost usluge i podrške dobili smo aplikacijom budućnosti.

Preuzmite HOK digital, osigurajte se i osvojite brojne pogodnosti i nagrade!

HOK digital
HOK digital