Isprobali smo Huawei Watch GT 3 pametni sat

| Tech |

Huawei Watch GT 3
Huawei Watch GT 3

Huawei Watch GT 3: elegantni modni dodatak koji vodi brigu o vašem zdravlju

 Zadnjih nekoliko godina svjedočimo strelovitom porastu popularnosti smartwatcheva. Nosivi uređaji su sve popularniji te ih ljudi rado nose kao modne dodatke, a osim što su ugodni oku, svojim brojnim funkcijama potiču ljude i na brigu o vlastitom zdravlju. Ovih dana sam imala priliku isprobati Watch GT 3 pametni sat. Riječ je o najnovijem proizvodu iz serije Huawei Watch GT pametnih satova, koji je dostupan u muškoj varijanti veličine od 46mm te u ženskoj od 42mm. Moje zapešće, ovih je dana uljepšavao Huawei Watch GT 3 od 42mm s prekrasnim Milanese zlatnim remenom. Radi se profinjenoj i diskretnoj narukvici/remenu sata, a vidi se da je dizajniran s puno brige i pažnje za detalje. Ovaj moderan pametni sat kombinira estetiku i inteligentne značajke za zdravlje i sport te ćete uskoro saznati zašto ga nisam imala potrebu skidati.

Huawei Watch GT 3
Huawei Watch GT 3

Savršeni stilski dodatak za svakoga

Većinu pažnje plijeni dizajn što potvrđuje blago zaobljen i kristalno čist zaslon, koji ima sposobnost prikazati čak 10.000 različitih pozadina. U aplikaciji sata naći ćete mnoštvo besplatnih pozadina za svaku priliku, a ako želite možete i kupiti razne pozadine. Sat je tanak i teži tek 35 grama, a zahvaljujući ergonomski dizajniranom 2.5D stražnjem kućištu, savršeno leži s kosti zapešća. Zato se uvijek savršeno ističe i  ne smeta mi kada nosim duge rukave. Najviše me oduševio širok izbor pozadina sata, stoga sam velik dio dana provela uparivanjem pozadine sata s mojim trenutnim outfitom. Idealan je i stilski dodatak koji će vam pomoći da se istaknete neovisno o prilici. Ja ga nosim na sastancima, na kavama s prijateljicama i u teretani. Povratak svevremenskom dizajnu zlatnog remena savršeno će upotpuniti novogodišnji outfit, a zbog svoje posebne elegancije, savršen je i modni dodatak.

Uz to što izgled sata možete lako mijenjati promjenom pozadine, jako je jednostavno i promijeniti narukvicu odnosno remen sata te ga tako prilagoditi svakoj prilici. Huawei do kraja godine daje dvije dodatne besplatne narukvice uz kupovinu sata pa je sada pravo vrijeme za uzeti ga.

Huawei Watch GT 3
Huawei Watch GT 3

Baterija koja traje

Velikom broju ljudi, kao i meni, bitno je da baterija izdrži sve bezbrojne aktivnosti bez potrebe za dodatnim punjenjem. Baterija traje čak 7 dana te podržava i bežično punjenje. Moja baterija trajala je 5 dana s tim da sam se stvarno igrala s njim, isprobavala razne značajke itd.

Motivacija za trening i zdrav život

Danas svi želimo dobro izgledati i biti zdravi te smo u stalnoj potrazi za motivacijom kako se pokrenuti. Zanimljivo je da je ovaj pametni sat opremljen inteligentnim značajkama za praćenje fitnessa i zdravlja. Pa tako zahvaljujući True Seen™ tehnologiji, ovaj sat precizno mjeri moje otkucaje srca kada žurim na posao, kasnim na druženje s prijateljicama, opušteno šećem kvartom, ili kada treniram. A osim otkucaja srca, cjelodnevno prati i zasićenost kisika u krvi.  Kod opcije vježbanja najčešće koristim opcije trčanja, bicikliranja i osobnog stila treninga. Prilikom trčanja sam primijetila da je opremljen GPS sustavom pa preciznije mjeri pretrčanu udaljenost, nego je to radio moj prethodni pametni sat. Još jedan odličan feature je što precizno računa potrošnju kalorija, pa se uvijek razveselim na kraju treninga kada vidim da sam zaslužila slasticu.

Ovaj sat je kao moj osobni asistent za zdravlje jer me neprestano motivira da budem aktivnija i živim zdravije. Svakodnevno me podsjeća o dnevnom unosu vode, savjetuje kada je vrijeme za ići spavati, podsjeća na uzimanje lijekova, a također prati razinu stresa 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu i nudi mi čak znanstvene savjete kako da kontroliram stres.

Uz to, ima i opcije obavljanja poziva, SMS odgovora, mjeri temperaturu kože i još štošta.

Ove sve značajke sam koristila kroz Huawei Health aplikaciju, koja je dostupna na AppGallery trgovini i kompatibilna je s HarmonyOS, Android te iOS pametnim telefonima što znači da ga možete koristiti neovisno o tome koji pametni telefon imate.

Huawei Watch GT 3
Huawei Watch GT 3

Na kraju mogu reći da me oduševio Huawei Watch GT 3 sat pogotovo jer je uređaj jednostavan za korištenje, zbog glavnog izbornika te zbog rotirajuće krunice.  Inače, Watch GT 3 42 mm dolazi i u još jednom izdanju – elegantno izdanje s kožnim bijelim remenom. Uz kupnju bilo kojeg sata iz Watch GT 3 serije do kraja godine ćete na poklon dobiti dvije dodatne narukvice za sat.

Huawei Watch GT 3
Huawei Watch GT 3