Novi PS5 tjera nas na otkrivanje novih svijetova

| Tech |

PS5

Ima nešto u nama što nas tjera da istražujemo, prijeđemo granice poznatog i zaronimo u nove vidike, nove osjećaje i nove emocije. Ovaj video za PS5 donosi tu snažnu želju za životom i inspirira svakog igrača da potraži novi doživljaj igranja koji nadilazi ono što smo mislili da je moguće.  

Koristeći kombinaciju arhivskih snimki i svježe snimljenih scena, "PS5 Launch - Play Has No Limits" pobuđuje osjećaj istraživanja kod igrača, klanja se istraživačima iz prošlosti koji su stajali na granici poznatog i pomicali granice kako bi postigli nešto izvanredno.  Novi PS5 izlazi 12. studenog, kod nas u Hrvatskoj tjedan dana kasnije i već je sada  u predprodaji sknuo brojne rekorde. Čini se kako su skroz novi dizajn, ali naravno i tehničke preformanse i mogućnosti potaknuli osim okorjelih gamera i neke povremene da se odluče za kupnju nove konzole. 

PS5

Novi PlayStation 5 spot zaista budi emociju, i pokazuje da je s novim PS5 u istraživanju svijetova nema granice jer uz novi PS5 možete ići svugdje, biti svugdje, biti tko želite i i istraživati što želite. Nova konzola na tržište taman dolazi pred blagdane i u vrijeme globalnih karantana tako da ne čude rekordi prodaje koji su do sada pali s narudžbama u predprodaji.     

PS5

„S našim PlayStation 5 launch videom ‘PS5 Launch - Play Has No Limits,’ želimo prizvati osjećaj i uzbuđenje koje nas tjera da istražujemo,“ kaže Mary Yee, VP globalnog marketinga. „Inspiriramo svakog igrača da potraži nove svjetove i doživljaje koji protpitkuju tko smo i sve što smo mislili da je moguće. Želimo da obožavatelji vide ono što nikad prije nije bilo viđeno, čuju što nikad nije bilo moguće čuti i osjete ono što se nije moglo osjetiti. S predstavljanjem nove generacije igranja na PlayStationu 5 želimo ponovno potaknuti tu želju za istraživanjem kod igrača tako što će doživjeti nove svjetove i pomaknuti granice mogućeg“.

PS5 Launch – Play Has No Limits