Kupcima stanova u Dubaiju, Audi R8 na poklon

| Tech |

"Damac properties" neboder

U Hrvatskoj smo navikli na razne načine unaprjeđenja prodaje pa tako u raznim supermarketima ako kupite dva komada nečega, treći dobijete besplatno ili pak ako kupite dva deterdženta na poklon dobijete i omekšivač, ali iako smo čuli da u bogatijim zemljama kupci recimo auta dobivaju na poklon popularne smartphoneove, to nam je nekako bilo nevjerojatno. No informacija da kupci stanova u Dubaiju na poklon dobivaju aute nadmašila je sve glasine koje smo do sada čuli.

Naime, tijekom poznatog Dubai Shopping Festivala koji traje od 3. siječnja do 3.veljače, kompanija „Damac properties“ svojim kupcima koji kupe penthouse u "Burjside Boulevardu" na poklon poklanjaju glamurozni 2014 Audi R8 koji vrijedi preko 800.000 kuna. "Burjside Boulevard" je veličanstven neboder na 50 katova u "Burj Placeu" s prosječnom cijenom penthousa od 11 milijuna dolara (63.8 milijuna kuna) za koji se očekuje kako će biti završen do kraja ove godine. Ponuda vrijedi i za "Ocean Heights" neboder od 84 katova koji je dio "Dubai Marina" projekta.

Akcija "Damac propertiesa"

Iako nam se ova ponuda čini vrlo primamljiva, sigurni smo da si kupci koji si mogu priuštiti ove stanove mogu bez problema priuštiti i ove automobile no svaki poklon je dobrodošao pa i kad ste jako bogati. No nije ova ponuda ograničena samo na one koji kupuju višemilijunske stanove i kojima je ovo samo poklon već i na sve druge kupce stanova u ovim luksuznim neboderima. Tako ćete u slučaju da kupite trosoban postati vlasnik Audija A8, za dvosoban stan poklon je Audi A6, a u slučaju da kupite garsonijeru, u garažu ćete parkirati Audi A4. Najmanji iznos koji ćete platiti za stan uz koji ćete na poklon dobiti Audi A4 je 880.000 kuna.

Nadamo se da će ovakve promocije uskoro doći i u Hrvatsku...