Kako izgleda novi Motorolin pametni telefon?

| Tech |

Moto X
Moto X

Motorola će za tri dana, točnije 1. kolovoza lansirati Moto X, svoj novi pametni telefon. Moto X  biti će prvi mobitel u potpunosti razvijen od strane Googlea i lansiran od Googleove kupnje Motorole. Iako još uvijek nije službeno predstavljen, detalji ovog pametnog telefona cure svakodnevno, čak toliko da sumnjamo kako je to dio Motoroline strategije kako bi se stvorio određeni hype oko novog pametnog telefona na našem tržištu.

Moto X imati će 4.7 inčni 720×1184 ekran, 1.7GHz procesor, 16GB memorije,  2,200mAh bateriju i 2GB radne memorije. Što se tiče softwarea, raditi će na Androidu 4.2.2. Za sada se zna da će novi Motorolin pametni telefon imati uvijek upaljeno „slušanje“ što će Moto X-u dozvoljavati da prepoznaje sve naredbe nakon što korisnik izgovori „Ok, Google Now“. Vlasnici ovog telefona moći će i istrenirati svoj telefon da bolje razumije njihov glas. Još jedna odlična opcija koju će Moto X imati je prepoznavanje pokreta zgloba, čime će se automatski otvarati foto aplikacija.

Moto X biti će dostupan u raznim bojama, a nositi će i titulu jedinog pametnog telefona u potpunosti proizvedenog u Sjedinjenim Američkim Državama, točnije u Texasu.

Iako će Moto X imati neke zanimljive opcije, specifikacije koje su za sada procurile ne pokazuju da će se ovaj telefon posebno istaknuti na tržištu. No, po svemu sudeći ovaj mobitel biti će relativno jeftin pametni telefon koji će dolaziti u raznim bojama, sa solidnim dizajnom i nekoliko zanimljivih značajki.