Jedna od najpopularnijih aplikacija za uređivanje fotografija na Instagramu sada ima nove opcije za video

| Tech |

 

Popularna aplikacija za uređivanje fotografija VSCO uvodi nove video značajke nudeći korisnicima mogućnost objavljivanja videozapisa izravno na njihovim feedovima.

Aplikacija je odavno usmjerila pogled na veću video funkcionalnost, dodavši prethodno značajku uređivanja videa, pa čak i alat za stvaranje GIF-a nazvan DSCO, koji ostaje jedan od njegovih najpopularnijih alata. U prosincu prošle godine VSCO je poduzeo sljedeći korak i kupio Rylo, tvrtku koja se prethodno fokusirala na kompaktne fotoaparate, ali se nakon toga prebacila na mobilnu tehnologiju uređivanja videa.

Pixabay

Za Apple iOS korisnike je nova mogućnost objavljivanje videozapisa na svojim VSCO feedovima, opcija koja je prethodno bila dostupna samo za fotografije. Tvrtka kaže da će njezina podrška za Android uređaje uslijediti uskoro u narednim tjednima, zajedno s drugim novim značajkama kao što su favoriziranje ili ponovno objavljivanje videozapisa.

Radeći sada s timom iz tvrtke Rylo, iz VSCO-a kažu kako će se 2020. godine pojaviti puno više alata za uređivanje video zapisa.

Za one koji su zainteresirani, ali još nemaju aplikaciju, mogu je besplatno preuzeti u Appleovoj App Store i Android Google Play trgovini.