Apple i Nike lansirali Apple Watch Nike+

| Tech |

Apple Watch Nike+ ultimativan je uređaj  za sve one koji se bave trčanjem, a predstavlja jedinstvenu kombinaciju Nike Sports narukvice i Apple Watch Series2. Nike+ sadrži GPS sustav, dva puta svjetliji ekran, snažan procesor sa dvije jezgre, OS®3 softver i vodootporan je do dubine 50 metara.

Apple Watch Nike+ također uključuje ekskluzivne Siri naredbe te prepoznatljivu pozadinu koja je integrirana sa novom Nike+ Run Club aplikacijom. Aplikacija korisnike motivira na trčanje, a razina treniranja prilagođava se vašem jedinstvenom rasporedu i napretku te donosi savjete najboljih trenera i sportaša. Apple Watch Nike+ je najbolji partner za one čija je strast trčanje, bez obzira da li ste u trčanju tek početnik ili veteran. „Apple Watch ultimativan je uređaj za zdrav životni stil. Htjeli smo kreirati najbolji pametan sat na svijetu za sportaše i sve one koji se bave trčanjem“, rekao je Jeff Williams, glavni operativni direktor Applea. „Apple Watch Nike+ praćenje izvedbe podiže na potpuno novu razinu i jedva ga čekamo donijeti u najveću zajednicu trkača.“

Apple Watch Nike+
Apple Watch Nike+

 „Poznajemo trkače – i znamo kako mnogi traže uređaj koji će im pružiti jednostavan i zabavan način da počnu trčati.“, rekao je Trevor Edwards, predsjednik Nikea. „Tržište je puno kompleksnih, teško čitljivih uređaja koji se fokusiraju na podatke. Naš sat fokusira se na vaš život. To je moćan uređaj sa jednostavnim rješenjem – vaš savršeni partner za trčanje. Apple Watch Nike+, kao i svi satovi iz Appleove druge serije, sadrži ugrađen GPS sustav koji prati ritam, udaljenost i rutu pa korisnici sada mogu trčati bez iPhonea. Zahvaljujući najsvjetlijem zaslonu koji je Apple ikada dizajnirao, podaci se sada čitaju s lakoćom, bez obzira na razinu sunčeve svjetlosti. Ako se korisnici odluče na osvježenje poslije trčanja, s Apple Watch Nike+ i  to je moguće jer je sat vodootporan do dubine 50 metara.

Apple Watch Nike+ od 38 milimetara dostupan je po cijeni od 369 američkih dolara, a sat veličine 42 milimetara po cijeni od 399 američkih dolara na online stranicama Apple.com i Nike.com te Apple trgovinama i robnim kućama.