Potpuno prirodna Angelina Jolie stala ispred objektiva Petera Lindbergha

| Lifestyle |

 Angelina Jolie našla se na naslovnici WSJ magazina za studeni 2015., pozirajući ispred objektiva slavnog Petera Lindbergha, a nevjerojatni portreti slavne glumice ostavili su cijeli svijet bez daha! Ovo je važno vrijeme u životu poznate zvijezde, koja je režirala i napisala scenarij za novi film "By the Sea", u kojem također i glumi zajedno sa svojim suprugom Bradom Pittom.

U časopisu, Angelinu možemo vidjeti na crno-bijelim fotografijama, u nevjerojatno prirodnom i opuštenom izdanju - noseći ugodne, pletene pulovere, ali i kao plesačicu - u trikou i baletnim papučicama.

U intervjuu za časopis Angelina je otvoreno progovorila o svojem zdravlju. S obzirom na povijest raka dojke u njenoj obitelji, 2013. godine podvrgnula se zahvatu dvostruke mastektomije, a u 2015. godini izvadila je i oba jajnika. “Želim biti sigurna da se moja djeca nikad ne moraju brinuti za mene. Čak i ako prolazim kroz nešto, važno mi je da oni uvijek znaju da sam dobro i da ću biti dobro. Stati ću sa svime i našaliti se. Razgovaram s njima", kaže Angelina. "Baš nikad, nikad ne želim da se potajice brinu i osjećaju kao da me moraju paziti."