S-TA2 - privremene tetovaže u funkciji modnog dodatka

| Lifestyle |

S-TA2 jedinstven je modni detalj na domaćem tržištu koji će od 3. do 5. srpnja biti predstavljen javnosti u kompleksu bivše Vojne bolnice u Vlaškoj 87 u sklopu šestog Međunarodnog festivala dizajna Dan D.

Ovaj accessory siguran je i netoksičan ukras za tijelo koji možete mijenjati ovisno o vašem raspoloženju. S-TA2 je idealan za testiranje body arta bez trajnog podsjetnika na privremeni osjećaj, a odlikuju ga precizne, tanke i oštre linije, kakve većina tattoo majstora ne bi mogla napraviti. Proizvod i dizajn osmislila je Sanja Šiljković koja je sudjelovala u brojnim projektima koji su osvajali nagrade i priznanja. Osim grafičkim dizajnom, ova kreativka bavi se i stvaranjem glazbe pa se ideja za brend nametnula sama po sebi, spajanjem te dvije ljubavi.

S-TA2
S-TA2

S trendovima i modom mijenjaju se naši afiniteti, a tetovaže su trajne i s vremenom često postaju neželjena izblijedjela mrlja na tijelu. S-TA2 rješava mnogobrojne dileme koje sa sobom donosi tetoviranje i omogućava sve što one ne mogu; tetovažu koristiti kao oblik zadovoljstva ovisno o ukusu i stanju u kojem se trenutno nalazimo. Možemo ju tretirati i koristiti kao modni detalj, staviti ju, maknuti i vratiti kada god to poželimo i više nas ne mora moriti pitanje hoće li nam se odabrani motiv sviđati do kraja života.

Prvu priliku za kupnju ovog proizvoda imat ćete od 3. do 5. srpnja na Danu D u Zagrebu, a nakon toga isto ćete moći učiniti na online adresi: s-ta2.com!

S-TA2
S-TA2