Provedite Uskrs u prirodi - ideje za uskršnji piknik

| Lifestyle |

Uskršnji piknik

Mnogima je uskršnji doručak jedan od omiljenih obroka u cijeloj godini. Velika većina nas od Uskrsa do Uskrsa željno iščekuje uskršnje jutro kako bi se nama drage osobe okupile oko stola i uživale u uskršnjim delicijama.
Ovaj, kao i prošli Uskrs, obilježen je "novim normalnim". Nažalost, zbog situacije izazvane pandemijom koronavirusa mnoge aktivnosti kao i druženja su nam ograničeni. Velika obiteljska okupljanja, u zatvorenim prostorima, poželjno je izbjegavati poglavito zbog naših najstarijih. No mi smo se sjetili odlične ideje kako ipak uživati u uskršnjem doručku, a ujedno i paziti na zdravlje nas i naših najbližih.

Uskršnji piknik


Piknik je način kako u ovim pandemijskim danima ipak obilježiti Uskrs i podružiti se sa svojom obitelji i najmilijima.
Uzmite veliku deku, ili više njih, u košaru spremite Vaše omiljene uskršnje delicije to jest šunku, jaja, sir, mladi luk, rotkvice, kruh i sve ostalo što volite. Ponesite i bocu šampanjca ili nekog drugog pića u kojem volite guštati.
Na piknik također možete ponijeti društvene igre ili karte, za najmlađe loptu ili badminton te se zabaviti. Osim uobičajenih društvenih igara, postoje i one koje se igraju upravo na Uskrs, a tradicionalne uskršnje igre možete pronaći ovdje. Lagana muzika stvorit će posebni ugođaj tako da ni mali zvučnik ne bi bio na odmet.

Uskršnji piknik


Ako živite u Zagrebu ili njegovoj okolici idealne lokacije za piknik jesu: livada na Cmroku, brojne livade na Sljemenu, livada na Trgu doktora Franje Tuđmana, Jelenovac, ali i svaka Vama najbliža i lijepa livada. No ima prekrasnih lokacija i izvan grada stoga ako s obitelji i prijateljima želite u živati u prirodi onda je odlazak iz grada odlična opcija. Piknik također možete organizirai i u dvorištu svoje kuće.