Zabavne uskršnje igre koje možete igrati s obitelji i prijateljima

| Lifestyle |

Najzabavnije igre za Uskrs

Uskrs nam je vrlo blizu. Budući da živimo vrlo ubrzanim tempom života, blagdani, nam dođu kao odličan odmor i slobodno vrijeme koje možemo provesti s najmilijima. Budući da je Uskrs na proljeće i da je najčešće vrlo lijepo vrijeme te da se možemo zabavljati na svježem zraku mi smo za Vas izdvojili najzabavnije igre koje možete igrati sa svojom obitelji ili prijateljima.
1. Traženje pisanica
Ovu smo igru svi igrali kao mali. Cilj igre je pronaći što više sakrivenih jaja. Pisanice možete sakriti u kući, dvorištu ili parku. Kako bi malo "začinili" igru možete, osim običnih pisanica, sakriti i jednu zlatnu, a onaj koji je pronađe dobiva posebnu nagradu.
2. Utrka s jajima
Tradicionalna igra koja se igra tako da u žlicu stavite jaje, a žlicu stavite u usta sa strane drške. Odredite određeni cilj i tko dođe prvi do cilja s nerazbijenim jajetom je pobjednik.
3. Vruće jaje
Ovu igru najbolje je igrati s tvrdo kuhanim jajetom. Svi sudionici neka sjednu u krug. Štopericom mjerite vrijeme. Pisanicom se međusobno dobacujete i onaj u čijim se rukama nalazi pisanica kada sat zazvoni, ispada iz igre. Osoba koja zadnja ostane u igri je pobjednik. Igru možete začiniti i pitanjima tako da si međusobno postavljate pitanja i dok odgovor na pitanje ne bude točan, jaje ostaje kod iste osobe.
4. Ples oko jaja
Postavite jaja na pod i podijelite se u parove. Upalite glazbu i plešite oko jaja, pazeći da ih ne razbijete. Zadnji par koji ostane plesati, a da nije zgazio ni jedno jaje je pobjednik.
5.Bacanje jaja
Podijelite se u parove i stanite na razdaljinu od oko dva metra. Igra se igra tako da se dobacujete sa sirovim jajetom, a pobjednik je onaj par čije jaje ostane čitavo.