Poznate mame na promociji Storykids časopisa

| Lifestyle |

Avenue Mall Zagreb je i ovog vikenda bio mjesto okupljanja obitelji koje su u velikom broju posjetile još jednu u nizu Storykids radionica. Šareni sadržaj likovnih radionica za male je stolove privukao brojnu dječicu, koja su vrijedno oslikavala i bojala pod budnim okom Šumske Vile i veselog Klaunka, dok su se roditelji zadržali na štandovima partnera promocije MEDEX, OPEL i MERKUR OSIGURANJE.

U promo kutku Merkur osiguranja mnogi su nakon informiranja o najsigurnijem načinu ulaganja u dječju budućnost, zaigrali Kolo sreće i osvojili vrijedne nagrade, a u redu se čekalo za oslikavanje simpatičnih i nasmijanih lica pa su face painting umjetnice imale pune ruke posla.

Poznate mame čitaju Storykids
Poznate mame čitaju Storykids

Opel je u svom promo kutku omogućio djeci stjecanje prvih „vozačkih“ iskustava. Šareni dječji primjerci Mini Opel Adama bili su omiljena „meta“ fotografiranja brojnih roditelja.

Roditelji su od promotora Medexa saznali sve o proizvodima Imuno resist junior i matičnoj mliječi koji pomažu obrani dječjeg imuniteta.

Nastup dječjeg zbora „Zagrepčanke i dečki“ sve je privukao bliže pozornici Avenue Mall centra, a u veselim pjesmicama, ali i plesu simpatične djece, uživala su podjednako i djeca i odrasli u njihovoj pratnji. Šareni program Storykids radionica ispunjen iskrenim dječjim smijehom koji je uvijek izvor najvećeg zadovoljstva roditeljima, nastavlja se i u studenom na istom mjestu.