Pogledajte najspektakularnije padove na modnoj pisti!

| Lifestyle |

Pad Jessice Stam na Chloe reviji
Pad Jessice Stam na Chloe reviji

Pogledajte neke od najsmješnijih, ali sigurno i neke od najbolnijih trenutaka na modnim pistama u zabavnoj YouTube kompilaciji.

Biti model nije uvijek jednostavno, djevojke nerijetko hodaju u potpeticama i od preko 15 cm, po skliskim pistama, u premalim ili prevelikim cipelama i naravno da to ponekad završi padom. Pasti na pisti nije ništa sramotno jer se to može dogoditi svakom, pa ček i onim najboljima. Uostalom, svi pravi modni znalci sigurno se sjećaju legendarnog pada ozloglašene Naomi Campbell kada je jednostavno završila na stražnjici tijekom revije Vivienne Westwood 1993. godine. Svi znamo da nije bitno koliko puta i kako padnemo već kako se dignemo. Svaka djevojka koja se digne sa smiješkom biti će simpatična publici koja će je podržati. Nažalost, nerijetko se mlade djevojke preneraze od straha, padnu i smatraju to najvećom tragedijom koja im se mogla dogoditi u životu. Tek će shvatiti da ima puno gorih stvari.

World Wide Interweb ,specijalist za smiješne YouTube kompilacije donosi nam miks najsmješnijih i najbolnijih modnih trenutaka na pisti, od profesionalnih do amaterskih modnih revija. Video na momente urnebesan, uz laganu glazbenu podlogu na trenutke je čak i tužan. Iako divimo se djevojci koja se neda iako se vidi da joj je svaki korak bolan. Video uključuje i neugodan pad Nine Porter na Burberry reviji za proljeće/ljeto 2011. kada je Nina nastavila samo sa jednom cipelom kao i pad Jessice Stam na glavu i njeno dočekivanje na sve četiri tijekom Chloe revije za jesen/zima 2006. Srećom, ovdje senije našao pad ni jedna naše domaće manekenke, a svi znamo da je i toga bilo. Ali Hrvatice i padaju sa stilom.
Uživajte!

Najluđi manekenski padovi na pisti
Pad dive Naomi Campbell