Ova 120 godina stara vjenčanica nasljeđuje se već 11. generacija!

| Lifestyle |

Stara engleska tradicija nalaže da mladenka mora nositi "nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno i nešto plavo" na dan svog vjenčanja, a sudeći po fotografijama vjenčanice, Abigail Kingston "stari" dio odradila je više nego savršeno!

Abigail Kingston, inače porijeklom iz Pennsylvanije, za svoje je vjenčanje odabrala vjenčanicu staru 120 godina koje je u njezinoj obitelji već 11. generaciju za redom - od mladenke do mladenke. Prva mladenka koja je nosila ovu doista prekrasnu haljinu bila je Mary Lowry Warren, koja se udala davne 1895. godine. Posljednja mladenka koja je nosila ovu haljinu bila njezina majka, Leslie Kingston, koja se udala 1991. godine. 

No haljina vodi neprestanu bitku s vremenom - kada ju je Abigail primila, haljina je imala požutjele mrlje i bila je pun sitnih rupica i odšivenih dijelova zbog svoje starosti. Nakon 200 sati mukotrpne stručne obnove, haljinu je mogla nositi samo za vrijeme obreda i kratko za fotografiranje - muzejski uzorak poput ove haljine ne bi mogao podnjeti ludu plesnu večer na vjenčanju.