Novogodišnja čestitka našim čitateljima

| Lifestyle |


Sydney, Najspektakularniji svjetski vatrometi
Sydney

Dragi naši čitatelji Wall.hr-a, želimo vam SRETNU NOVU 2014. GODINU!!!

Želimo da vam 2014. bude godina napretka i privatno i poslovno. Da se puno smijete i budete veseli, da imate razloga da budete veseli i sretni. Nekad nam tako malo treba...

Prvenstveno vam želimo da budete zdravi. Jer kad ste zdravi, imate puno želja, ali kad ste bolesni - samo jednu, da ozdravite!

Želimo da radite samo ono što vas istinski veseli i što volite. Da se odjevate onako kako vam se sviđa, da imate posao i hobi koji vas veseli, da slušate svoje srce, svoju intuiciju i svoje želje! Maknite predrasude, konvencije i protokole. Odbacite krive vrijednosti, ako treba zbog njih promijenite i svoje životne uloge, zamijenite ih drugim, bez osjećaja krivnje, bez sažaljenja. Budite svoji!

Ako vam se sanja, sanjajte, ako vam se pleše, plešite, ako vam se pjeva, pjevajte, ako vam se ljubi, ljubite, ako vam se vrišti, vrištite... Uživajte u svakom danu, u svakom satu, minuti, sekundi... Uživajte u svom životu!

Družite se samo s onima koje istinski osjećate i volite, koji imaju pozitivnu vibru i koji vas vesele. One s negativnom energijom i lošom naravi, zločeste, neiskrene i prijetvorne isključite iz svog života!

Mislite na sebe, radite na sebi, obrazujte se, čitajte, učite, punite se duhovno, pozitivnom energijom i samopouzdanjem, nađite svoj unutarnji mir, ljubav i zadovoljstvo.

Ne zaboravite biti humani, suosjećajni i dobroćudni. Ne zaboravite, u životu, sve se vraća, sve se plaća... i još jedna stara, ali dobra: budite onakvi kakvi bi htjeli da i drugi budu prema vama!

To je ono na što sami možemo utjecati. Ono drugo, što je nažalost nekad jače i veće od nas samih, kao što je momentalno ovaj zatvoreni krug besparice i ova gospodarska kriza koja nikako da prođe, za to vam samo možemo poželjeti sreću, da je preživite i da što prije prođe...

Pratite i dalje Wall.hr, a mi ćemo se truditi da vas i dalje uveseljavamo i pričamo samo lijepe, pozitivne nove priče...