Nezaboravni partyji: Gdje izaći ovaj vikend u Zagrebu?

| Lifestyle |

Gdje izaći ovoga vikenda u Zagrebu
Ovaj vikend provedite uz dobru zabavu!

Službeno su praznici (okej, možda još samo dva tri dana!)i jedva čekamo uživati u itekako zasluženom slobodnom vremenu! Ako već radite sljedeći tjedan, neka vam vikend bude odlična uvertira u partyjanje, isprobavanje razne ukusne hrane, pečenje kolača, ali i odmaranje - vjerujemo da nas svima toga nedostaje.

U nastavku smo vam zato pripremili neke od zadnjih partyja ove godine, a među njima se nalazi i jedan atraktivan koncert. Pogledajte detalje u nastavku.

1) DIRTY DANCING petak 19.12.

Gdje izaći ovoga vikenda u Zagrebu
Dirty Dancing

Tko nije niti jednom bio u legendarnoj Močvari na Dirty Dancingu jednostavno ne zna što propušta! Vrte se Madonna, Michael Jackson, Kim Wilde, Rick Astley, Cindy Lauper, Duran Duran, Samantha Fox, Bonnie Tyler, Ace Of Base,Snap!, Culture Beat, Dr. Alban, Haddaway, La Bouche... Što znači da vas uz najbolje od dance/trash glazbe očekuje nezaboravna zabava! Prvih 30 ljudi koji na dan događaja do 18 sati pošalju e-mail s osobnim podacima (ime i prezime) na freeupad@mochvara.hr dobivaju free upad, a prvih 10 koji osvoje free upad dobivaju i po 2 bona za free piće! Svi ostali morat će odvojiti 20 kuna na ulazu - no vjerujte nam, isplati se!

2) WHATEVEREST petak 19.12.

Gdje izaći ovoga vikenda u Zagrebu
Whateverest

Svi obožavatelji hip hopa, trapa, bassa, housea i sličnih glazbenih žanrova oduševit će se programom Whateverest kojega vode poznati domaći DJ-i Anto Anto i Independent. Ovo je posljednji Whateverest ove godine, a održat će se u klubu Klub, što je ujedno njihova nova lokacija. Ulaz na party je 10 kuna do 00:30, a poslije je 20 kuna. Ako ste željni divljeg tulumarenja, ovo je mjesto za vas.

3) PAROV STELAR BAND petak 19.12.

Gdje izaći ovoga vikenda u Zagrebu
Parov Stelar Bend

Parov Stelar Band već smo mogli slušati na Terraneo festivalu 2012. godine, a tko god je doživio njihovu otkačenu, plesnu atmosferu, sigurno je već kupio kartu za koncert! Naime, večeras će se održati njihov koncert u Boćarskom domu s početkom u 21 sati. Ovaj austrijski electroswing zaista ima nevjerojatnu glazbu, pa ako još uvijek stignete, obavezno ih večeras pogledajte. Ulaznica na koncert je 229 kuna.

4) TAKE ME OUT! VS. MIXTAPE DISTRICT subota 20.12.

Gdje izaći ovoga vikenda u Zagrebu
Take Me Out! vs. Mixtape District

Još jedan party u Klubu potvrđuje kako je to mjesto koje morate posjetiti. Zadnji Take Me Out! vs. Mixtape District ugostit će ponovno DJ-a Critical LP-a koji je odsutan neko vrijeme radi rada u Amsterdamu, a osigurat će vam odličan mashup popa, rnba, hip hopa, indieja, elektronike... Svega što ste dosad imali priliku slušati na legendarnom TMO! programu koji je davnih dana počeo na dobrom, starom Ribnjaku. Upad do 00:30 je 10 kuna, a poslije 20 kuna. Proslavite s ovom veselom ekipom njihov zadnji party u 2014.