Naslovnica koja je oduševila svijet

| Lifestyle |

Na naslovnicama časopisa naučeni smo vidjeti zgodne žene koje uz sve obrade izgledaju još bolje i gotovo nestvarno. Slavne osobe koje umiru od želje da uhvate neku prestižnu naslovnicu i gotovo uvijek ljude kojima se nekako divimo. Rijetko, a gotovo nikada na naslovnici ne osvane neka osoba koja je drastično drukčija od mase ili ne daj bože invalid.

Veliki iskorak napravio je časopis Women’s Weekly i to australsko izdanje koje je naslovnicu dalo ženi koja je nekonvencionalna ali itekako posebna da zasluži ovaj prestižni cover. 

Turia Pitt (26) kojoj je u nesreći unakaženo cijelo tijelo, uključujući i njeno lice ponosna je vlasnica naslovnice za ovaj mjesec. Iz magazina su poručili da je naslovnicu zaslužila ne samo jer je prekrasna već zbog poruke koju šalje svojom borbom drugim ljudima.

"Biti na naslovnici Women’s Weekly časopisa velika je čast, i osjećam se zbilja počašćeno. Za mene to šalje snažnu poruku da je ljepota ista svagdje i bilo kada. Na svijetu je puno žena koje su lijepe, a nemaju povjerenja u sebe i nesigurne su. Vjerujem da sam ja iskorak za mnoge od njih, kao snaga" izjavila je Turia Pitt