Najljepše Hrvatice otvorile spektakularan Split Beach Festival

| Lifestyle |

VEDRANA LINARDIĆ, IRIS RAJČIĆ, MINISTAR BRANKO GRČIĆ NA PRVOJ VEČERI SBF- a

Tisuće rasplesanih ljubitelja elektronske glazbe uživalo je u prvoj večeri ovogodišnjeg Split Beach Festivala. Hrvatske ljepotice Vedrana Linardić, Iris Rajčić i Lorena Kovač plesale su do ranih jutarnjih sati.

Nizozemski producent Mark Otten, poznat po suradnji s Arminom Van Buurenom i DJ Tiestom te Daniel Kandi, sve poznatiji danski DJ/producent, koji zadnjih 5 godina visoko kotira na svjetskoj listi oduševili su potpredsjednika Vlade i ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branka Grčića koji je na otvorenju Festivala uživao sa suprugom. Posjetitelje je za kraj prve večeri Festivala zabavljao i britanski DJ Craig Connelly, redoviti član jedne od najpoznatijih radio emisija A state of trance, a uz njegove hitove zaplesao je i dizajnerski dvojac ELFS i prepune Bačvice.

Aleksandar Šekuljica, Vedrana Linardić, Branko Grčić, Iris Rajčić

Nakon spektakularnog otvorenja, Festival se nastavlja večeras kada nas očekuje nastup jednog od najtraženijih DJ-a današnjice Fedde Le Granda. Tisuće i tisuće obožavatelja diljem svijeta svjedočili su njegovim spektakularnim nastupima na najvećim svjetskim pozornicama kao što su Coachelle, Exit Festival, Tomorrowland, Ministry of Sound, Sensation i Ultra Europe koji je za svoj dom uzeo upravo Hrvatsku, a u Split se večeras s oduševljenjem vraća. Uz Fedde Le Granda, večeras će nastupiti i DJ Daisy, DJ Marien Baker te DJ Alexander Som.

Subota 8. kolovoza, završna večer ovogodišnjeg izdanja Split Beach Festivala rezervirana je za nastup Dimitri Vangelisa & Wymana, švedskog DJ dua iz Stockholma, koji nastupaju u sklopu spektakularne glazbeno scenske atrakcije La Fiesta. La Fiestu čine najuspješniji svjetski DJ-i, plesni umjetnici u glamuroznim kostimima, akrobati u zraku te specijalni efekti na sceni koji prate ovaj tim. Novi koncept zabave spaja različite umjetnosti i vještine poput baleta, akrobatskog plesa i glazbe u jedno te stvara iliziju nekog drugog svijeta, koja svakodnevno očarava najpoznatije svjetske party destinacije. Uz svjetske DJ-e, glazbeni show najboljeg svjetskog violinista u klupskim nastupima Miguela Lare, akrobacije u zraku, ples na svili, očaravajući profeisonalni pole dance act najboljih performera u svijetu te vokale koji svojim izvedbama ostavljaju bez daha, profesionalne plesne koreografije i brojna iznenađenja La Fiesta je čarolija koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Požurite po svoju ulaznicu i budite dio najluđeg provoda pod zvjezdanim nebom splitskih Bačvica! Ulaznice za festival prodaju se na svim kioscima Tisak Media, putem službene web stranice www.splitbeachfestival.com , online putem www.ticketshop.hr te na ulazu na SBF.

SBF