Megan Fox zvijezda nove "Call of Duty" videoigre

| Lifestyle |

Megan Fox
Megan Fox

Hollywoodska ljepotica Megan Fox zvijezda je nadolazeće videoigre "Call of Duty: Ghosts", a pojavila se i u novom traileru za igru. Sudjelovanje slavne glumice samo pokazuje koliku je popularnost stekla franšiza "Call of Duty" od svog lansiranja 2003. godine. Najveću popularnost stekla je 2007. godine, s izlaskom igre "Call of Duty: Modern Warfare", u kojoj je ranije okruženje iz Drugog svjetskog rata zamijenjeno bliskom budućnošću. 

Call of Duty: Ghosts - Megan Fox

Novi nastavak franšize počinje u Americi uništenoj novim oružjem. Dom glavnog junaka je uništen, a on otkriva ostatke grupe zvane "The Ghosts" i odlučuje da se bori protiv neprijatelja koji mu je uništio život. "COD: Ghosts" je jedna od nekolicine videoigara čija je produkcija stajala poput filmske. Priču je napisao Stephen Gaghan, Oscarom nagrađeni scenarist filmova "Traffic" i "Syriana", a velika pažnja posvećena je grafici. 

Igra je prvenstveno namijenjena multiplayer igranju, a ostaje nam vidjeti koliko će biti uspješna kod obožavatelja single-player igranja, budući da su ranije verzije nudile samo osam do 10 sati igre. Igra je već izašla u verzijama za PC, PlayStation 3, Wii U i Xbox 360, a do kraja mjeseca izaći će i za Xbox One i Playstation 4.