Kamo izaći ovaj vikend? Imamo nekoliko dobrih ideja!

| Lifestyle |

Najbolji izlasci ovoga vikenda
Ovo su najbolji partyji ovoga vikenda!

Večeras službeno počinje vikend što znači da morate izaći van i opustiti se nakon naporna radnoga tjedna! Nadamo se da ste se prošloga tjedna zabavili uz naše prijedloge, a ovaj vikend je izgleda jednako interesantan kao i prošli. U grad je došao poznati američki reper Jeru The Damaja, a vrača nam se i popularna Amnesia. Ako ste zainteresirani za nešto drugačiji tip zabave, možete na čašu vina u Alfresco bar ili na legendarni tulum studenata arhitekture. Detaljnije sve prijedloge pročitajte u nastavku.

1) AMNESIA MOVEMBER

Najbolji izlasci ovoga vikenda
Amnesia

Amnesia vas poziva na svoj Movember tulum u prostor bivše Tantre, današnji Ritam grada! Ovom tematikom Amnesia već drugu godinu zaredom sudjeluje u svjetskoj kampanji "MOVEMBER“ kojom se želi skrenuti pozornost na zdravstvene probleme muškaraca, puštanjem brade i brkova koji znače muškost, kroz cijeli 11.mjesec. DJ Zrna i DJ Independent će podizati ruke finim selekcijama plesnih beatova, a za one s manjkom testosterona pripremili su posebna iznenađenja! Naime, osigurat će da svi budu itekako brkati... Karte su u pretprodaji u Caffe Lima gdje će vas koštati 20 kuna, a na ulazu 25 kuna. Kupnjom u Limi osigurat ćete si i brži ulaz!

2) ALFRESCO PETAK I SUBOTA

Najbolji izlasci ovoga vikenda
Alfresco

Prošloga petka je DJ BRC puštao plesne hitove, a ovoga tjedna je dobio pojačanje. Naime, Alfresco bar najavljuje čak dva partyja s popustima i izvrsnim ponudama. U petak će atmosferu zagrijati DJ Nice, a vina MARKOTA i CATTUNAR prodavat će se po cijeni od 100 kuna po butelji. U subotu se vrača dobro poznati DJ BRC, a uz svaku naručenu platu pršuta, dobit ćete popust na butelje i vina MARKOTE i JOSIĆA. Ulaz je besplatan.

3) JERU THE DAMAJA

Najbolji izlasci ovoga vikenda
Jeru The Damaja

U suradnji s agencijom Overstand, sada već legendarni program Phat KSET s ponosom u Zagreb, 22.studenog, dovodi legendu hip hopa – Jeru the Damaja direktno iz Brooklyn NYC! Svi ljubitelji istinskog hip hop izričaja doći će na svoje jer uz Jerua, na binu će se popeti i riječka BoomBap nada – DaMental i predstaviti svoj odličan domaći album „Kuća“ uz zvučnu podršku najboljeg hrvatskog hip-hop DJ-a po izboru portala HipHopUnity – DJ Chill-a kojem će se pridružiti Soul Brothers & Nodef. Punim imenom Kendrick Jeru Davis aka D. Original Dirty Rotten Scoundrel odrastao je u Brooklynu koji je kasnije poslužio kao inspiracija za kasniji „hardcore conscious“ stil, a kreirao je i personu pod nadimkom „The Damaja“ jer svojim vokalno ritmičnim izražavanjem „oštećuje“ mikrofone. Cijena karte iznosi 70 kn, a možete je nabaviti na ulazu KSET-a ili u Dirty Old Shopu. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

4) AF TULUM

Najbolji izlasci ovoga vikenda
AF tulum

U subotu 22. studenog, Udruga Kultra i SZAF organiziraju standardni Af tulum u glavnom hallu zgrade AGG-a. Ulaznice su isključivo u pretprodaji u sobi 504 na Af-u (plavim stubištem s četvrtog kata te u hodnik desno) svakim danom od 11 - 15 h. Cijena karte je 30 kn, no broj karata je ograničen! Za svaku donaciju od 10 kn na šanku dobijete piće po izboru. Ovo su jedni od najpoznatijih tuluma u gradu pa organizatori pozivaju da dođete što ranije kako bi izbjegli gužvu. Zabava je zagarantirana.