Kako preživjeti stresan dan na poslu?

| Lifestyle |

Instagram/ @tamara

Podnijeti stresan radni dan smireno i s osmijehom je postalo pravi izazov.

Zaista nije čudno što s vremena na vrijeme jednostavno želimo bijeg od stvarnosti i svih obaveza koje nas dave. No, sve može biti puno jednostavnije ako obvezama pristupite bez stresa.

Donosimo vam 3 načina za ublažiti i najstresniji dan.

Instagram/@madetoplan

Slijedite svoju intuiciju
Kao i svaka dobro organizirana žena, imate plan za sve. No, ponekad imate čudan osjećaj u želucu koji vam kaže da neke obveze ne uradite baš tim redom, već ih odložite za kasnije. To je vaša intuicija, a ona rijetko kad griješi. Ponekad je jednostavno bolje pustiti da nas vodi naš unutrašnji glas jer ćemo tako spasiti sebe dodatnog stresa.

Spavajte kad god možete
Jedan od glavnih uzroka stresa je što smo uglavnom nenaspavani i sve obveze obavljamo preumorni i sa“pola mozga”. Iskoristite svaku priliku za san kako biste poboljšali svoju produktivnost i ojačali svoj imunitet.

Ponekad jednostavno usporite
Kada osjetite da više ne možete, nemojte. Usporite malo, uzmite neko vrijeme samo za sebe i prošetajte ili jednostavno izađite na zrak. Zaboravite telefon i druge ljude, sve što vam stvara stres i dopustite sebi nekoliko minuta opuštanja u prirodi. Pronađite u sebi dodatnu motivaciju i tek tada se vratite obvezama.