Jessica Biel pridružila se Matt Damonovoj humanitarnoj akciji

| Lifestyle |

Matt Damon

Glumac i scenarist zanimanja su po kojima javnost prepoznaje talentiranog Matta Damona. Ipak, osim što je obiteljski čovjek i glumac koji kroz cijelu karijeru nije bio upleten u niti jedan skandal, Damon je i humantirac.

Kako bi ga shvatili ozbiljno, Matt je osnovao humantiranu organizaciju pod nazivom Water.org koja ozbiljno progovara o svjetskoj vodenoj krizi i pokušava podići svijest o istoj.  12. veljače Damon je održao dramatičnu press konferenciju u kojoj je najavio štrajk WC-a kojim protestira protiv nedostatka pristupa čistoj vodi i sanitaciji za milijarde ljudi diljem svijeta. 

Matt Damon za Water.org

U štrajku su mu se do sada pridružile brojne zvijezde, a u najnovijem videu o istom progovaraju glumci Jessica Biel i Jason Bateman. Javnosti su pojasnili kako: “…ne planiraju ići na WC sve dok cijeli svijet nema pristup čistoj vodi i sanitaciji.” Hoće li održati obećanje, ne možemo znati, ali pozdravljamo ovu hvalevrijednu akciju i pozivamo sve kojoj se žele pridružiti da kliknu ovdje. Veliko HVALA u ime Matta!

Jessica Biel i Jason Bateman za Water.org