U Splitu je otvoren IZIPIZI store

| Lifestyle |

Znamo da Dalmatinci ne pristaju na kompromis kad su naočale u pitanju, stoga je omiljeni francuski brend naočala IZIPIZI već samim svojim otvorenjem izazvao veliko zanimanje ljubitelja sunčanih i dioptrijskih naočala te zadovoljio ukuse i onih najizbirljivijih. IZIPIZI store u kojem prevladava žuta boja, simbol je dugih sunčanih dana koji su glavno obilježje Dalmacije te stoga nijedan dan nije moguć bez sunčanih naočala. Oduševljenje novom Glazed Ice kolekcijom nisu krili brojni poznati Splićani poput Jelene Rozge, Aljoše i Anamarije Asanović, Fani Čapalije, Sonje Dvornik i brojnih drugih.

Anamarija Asanović i Barbara Kurtović

U novootvorenom prostoru, u strogom centru grada na Morpurgovoj poljani 1, osim već postojećih modela naočala, predstavljena je i nova Glazed Ice kolekcija napravljena kao hommage moći prirode i ljepoti transformacija u njoj.  Predstavlja promjenu prirodnih materijala ilustrirajući njihovo putovanje od čvrstog do tekućeg, baš kao kocka leda koja se topi na suncu i mijenja svoj izgled. Površina proizvoda je sjajna i reflektirajuća kao da je prekrivena vodom, dok je unutrašnjost neprozirna poput limuna punjenog  sorbetom.

Sonja Dvornik i Mia Pauletić

Brend koji su 2010.  godine osnovali  Charles Brun, Quentin Couturier i Xavier Aguera, transformirao je dotadašnju  paradigmu o naočalama kao o razmjerno skupom modnom dodatku i dokazali da nam moderne, kvalitetne i vrhunski dizajnirane naočale mogu biti dostupne i po razumnim cijenama.  Nije pretjerano reći da su od tada IZIPIZI naočale osvojile svijet, budući da ih se danas može pronaći na svakoj relevantnoj dizajnerskoj adresi,  kao što su Merci concept store u Parizu, Isetan u Tokiju,  Dover Street Market trgovinama diljem svijeta, MoMA- design store u New Yorku ili Selfridgesu u Londonu.

IZIPIZI Split

Popularni francuski brend naočala u kratkom vremenu postao je jedan od najtraženijih u Hrvatskoj,  što ne treba čuditi jer se u bogatoj ponudi za svakoga može pronaći ponešto  pa tako u IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana,  kao i naočale za djecu.

Dizajn je jednostavan i trendi, a istovremeno su kvalitetne i cjenovno prihvatljive.  Naočale su lagane, fleksibilne , prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike, a dolaze u raznim modelima i bojama.