Zašto je dobro piti cijeđeni sok od stabljike celera

| Health |

Otkrivamo vam pozitivne učinke soka od celera

U svijetu zdravlja i ljepote pojavio se novi trend, a to je cijeđeni sok od stabljike celera. Ovaj zeleni napitak nije preukusan, ali je zato jako zdrav.
Kako bi sok od stabljike celera imao maksimalno djelovanje bitno je piti čisti sok bez ikakvih dodataka poput limuna, đumbira ili jabuke. Ne zaboravite i kako se celerov sok treba piti na prazan želudac.
Mnogi su ovih dana počeli piti celerov sok jer je on zaista ljekovit. Sok stabljike celera pomaže u mnogim zdravstvenim stanjima, a m vam u nastavku otkrivamo za što vam celer može pomoći.

Otkrivamo vam pozitivne učinke soka od celera

Ako ste sretnica odnosno sretni koji sa zdravljem nema problema već celerov sok želi piti zbog prevencije bilo kojih bolesti i loših stanja onda čete, pijete li celerov sok redovno, primijetiti čišću kožu, bolju probava i manje nadimanja, više energije, mentalnu i emotivnu stabilnost te gubitak suvišnih kilograma.

Otkrivamo vam pozitivne učinke soka od celera

Celerov sok također poboljšava probavni trakt i olakšava probavne tegobe, uravnotežuje šećer u krvi, krvni tlak, rad nadbubrežnih žlijezda, neutralizira toksine iz jetre i mozga i zato je odličan za ljude koji pate od kroničnih bolesti poput umora, akni, ekcema, ovisnosti, ADHD-a, dijabetesa, multiple skleroze, poremećaja prehrane, autoimunih bolesti, lajmske bolest te problema sa štitnjačom.
Celerov sok odličan je čistač organizma stoga bili zdravi ili bolesni konzumirajte ga svakog jutra.