Prirodna krema Zeotex derm potrebna svakom kućanstvu

| Health |

Zeotex derm

 Revoluciju u prirodnu kozmetiku donijela je inovativna prirodna krema ZEOTEX DERM koja NE prestaje oduševljavati učinkovitošću, prirodnom formulacijom i višestrukom primjenom.

ZEOTEX DERM je prirodna krema namijenjena za njegu problematične kože, ali i za kožu kojoj je potrebna regeneracija, reparacija, kao i za anti-age učinak. Njenu bazu čine dva prirodna sastojka, apsolutna skincare heroja – prirodni detox mineral zeolit i elementarno srebro koji svojom sinergijom djelovanja dovode do zapanjujućih rezultata.

Zašto je ZEOTEX DERM jedna od najposebnijih krema na tržištu?

Kremu mogu koristiti sve dobne skupine – može se primjenjivati za bebe kod raznih atopija, dermatitisa ili pelenskog osip, a koristiti je mogu i djeca, mladi i odrasli. Kožni problemi sve su češći danas, a ZEOTEX DERM krema svojom prirodnom, nježnom, ali snažnom formulacijom stvorena je da olakša niz dermatoloških problema. Osim toga što je mogu koristiti baš svi, krema ima izrazito širok spektar djelovanja – protiv bakterija, virusa i gljivica te tako ne pomaže samo kod jednog oboljenja već pokriva razne dermatološke probleme. Upravo je zato „spas“ baš svakom kućanstvu. ZEOTEX DERM se može primjenjivati za kožu, vlasište i nokte, a najbolja od svega je da je krema NE sadrži štetne i iritirajuće sastojke, parabene i kortikosteroide!

Za što je sve učinkovita ova čudotvorna prirodna krema?

Nakon niza testiranja ZEOTEX DERM se pokazala fantastičnom za svrbež, crvenilo, ekceme, akne, rosaceu, seboreju, psorijatične promjene, gljivične infekcije, ubode... Kod djece je danas sve češći atopijski dermatitis, mnogi se i rađaju s njime; kod mladih akne i miteseri; a kod starijeg uzrasta svrbež i crvenilo dok gljivične infekcije noktiju ima gotovo svaki treći stanovnik. Sve to nesumnjivo donosi određeni psihološki teret i vrlo često osjećaj nelagode i nesigurnosti. U moru proizvoda, obećavaju nam se brza rješenja, no često takve opcije sastoje i puno popratnih nezdravih i štetnih sastojaka, no ne i Zeotex. Ono u što se uzda ZEOTEX DERM je snaga prirode, a rezultati koje postiže ova krema su zapanjujući (fotografije rezultata prije-poslije možete pogledati na Instagram profilu zeotex_detox).

Zeotex derm
Zeotex derm

Kako ZEOTEX DERM djeluje?

Prirodni aktivni sastojci u ovoj kremi potiču prirodno obnavljanje stanica, revitalizaciju i hidrataciju kože. Krema djeluje antimikrobno i protuupalno što je izuzetno važno kod osjetljive i problematične kože. ZEOTEX DERM popravlja kompletnu strukturu kože, a ubrzo nakon primjene vide se znatni pomaci u regeneraciji i čišćenju lica. Kremu mogu koristiti svi tipovi kože, dapače krema je izrazito blagotvorna i hranjiva. Iako se koristi za akutne probleme, savršen je dodatak svakoj skincare rutini kao preventivna njega. Preporuča se korištenje dva puta dnevno, ujutro i navečer, ili po potrebi. Više informacija možete pronaći na zeotex.hr kao i naručiti uz besplatnu dostavu, a ZEOTEX proizvode možete pronaći i na policama dm trgovina diljem Hrvatske.