Patite od sporog metabolizma? Ovaj napitak će vam ga ubrzati od tren oka

| Health |

Ovaj napitak će vam pospješiti probavu

Spori metabolizam veliki je problem i kada je u pitanju zdravlje, ali i kada je u pitanju izgled. Ljudi koji pate od sporog metabolizma često su naduti, zadržavaju vodu u organizmu te posljedično imaju višak kilograma.
Spor metabolizam može biti stvar genetike, ali isto tako prehrana kao i unos tekućine mogu uvelike utjecati na vaš metabolizam. Pojam zdravog metabolizma odnosi se na osobe koje minimalno jednom dnevno obavljaju veliku nuždu sve manje od toga je nedovoljno.

Ovaj napitak će vam pospješiti probavu

Muči li vas spori metabolizam svakako biste trebali obratiti pozornost na prehranu odnosno trebali biste jesti što više vlaknaste hrane i cjelovitih žitarica kao i masti i proteina. Također pijte što više tekućine to jest minimalno dvije litre vode dnevno. No ako vam ni to neće pomoći, u nastavku, vam donosimo napitak koji sami možete pripremiti kod kuće od namirnica koje vrlo vjerojatno već imate u kuhinji.
U čašu pomiješajte dvije žlice maslinovog ulja, jednu žlicu meda i cijeđeni sok od limuna. Dobro promiješajte i stavite u frižider. Napitak je potrebno konzumirati svakoga jutra na tašte, a ova količina napitka vam je dovoljna za tri dana.