Evo zašto ne biste trebali miješati lijekove i alkohol

| Health |

Nikada nemojte miješati bablete i alkohol

Večeras idete u dugo očekivani i isplanirani izlazak no kao za inat počne vas boljeti glava... Dobro poznata situacija? Kako bi vas prestala boljeti glava trebali biste popiti tabletu no planirali ste, večeras, popiti koju čašicu alkohola. Što napraviti u takvoj situaciji i zašto nikako ne biste trebali miješati tablete i alkohol saznajte u nastavku.

Nikada nemojte miješati bablete i alkohol

Jetra je filter našeg organizma. Pomoću nje se naš organizam rješava svih toksina. I ptice na grani znaju kako niti alkohol, ali niti tablete, poglavito u velikim količinama, nisu dobre za naš organizam. Onda kada u isto ili slično vrijeme, u organizam, unesete i tablete i alkohol vaša jetra neće imati dovoljno snage i kapaciteta kako bi otklonila štetne tvari, koje ste unijeli konzumacijom alkohola i tableta, iz vašeg organizma.
Ako vas zaboli glava prije već unaprijed isplaniranog izlaska za koji ste sigurni kako ćete konzumirati alkohol, nemojte popiti tabletu već se glavobolje probajte riješiti na prirodan način o čemu više možete pročitati ovdje.