5 najkaloričnijih pića koje morate izbjegavati želite li izgubiti kilograme

| Health |

Što ne smijete piti ako želite smršavit

Borba s kilogramima mnogima je otpočela početkom nove 2022. godine. Želite li biti u formi i imati vitku liniju za ljeto 2022. godine, koje će nam doći i brže nego što mislite, onda je sada pravo vrijeme da se počnete zdravo hraniti te da postanete aktivni.
Tri su sveta grala kada je mršavljenje u pitanju. Prvi je kalorijski deficit, drugi je tjelovježba i treći te posljednji no nikako manje važniji jest hidratacija to jest voda.
Želite li izgubiti kilograme potrebno je piti najmanje dvije litre vode dnevno, ali code nikako ne sokova i ostali pića s kojima unosimo nepotrebne kalorije. Kako biste izbjegli nepotrebno unošenje kalorija u organizam mi vam, u nastavku, otkrivamo koja pića su najkaloričnija.

Što ne smijete piti ako želite smršavit


1. Alkohol
Alkohol je vrlo kaloričan pogotovo ako ga pomiješate sa sokom. U prigodama kada želite popiti nešto alkoholno onda neka vaš izbor bude na primjer vodka s limunom i mineralnom.
2. Gazirana pića
Gazirana pića poput Coca Cole ili Fante prepuna su šećera stoga ih treba izbjegavati u širokom luku. Jedino gazirano piće koje je ok piti je mineralna voda.
3. Kava sa šećerom
Mnogi ne mogu funkcionirati bez kave no ako ste kavopija koja želi izgubiti kilograme onda svakako izbjegavajte zaslađene kave.
4. Mlijeko
Mlijeko može izazvati nadutost ako ste intolerantni na laktozu stoga prvo provjerite svoju toleranciju na laktozu.
5. Sokovi
Apsolutno svi sokovi su prepuni šećera stoga su i vrlo kalorični što vam nikako neće pomoći u gubljenju kilograma.
U redu je ako dnevno uz vodu popijete oila litre nezaslađenog čaja ili čašu cijeđenog soka no neka se vaša hidratacija bazira na vodi.