Ljeto je za dva mjeseca: donosimo vam napitak pomoću kojeg ćete dovesti svoju liniju do savršenstva

| Fit |

Napitak koji će vam pomoći u postizanju savršene linije

Vrijeme zaista leti i jednostavno ne možemo vjerovati da nas od ljeta dijeli manje od dva mjeseca. Iako se jako veselimo ljetu i jedva čekamo da počne ipak smo malo zabrinuti jer su nam ostala samo dva mjeseca da svoju liniju dovedemo do savršenstva kako bi zablistali na plaži.

Napitak koji će vam pomoći u postizanju savršene linije

Skrolajući društvenim mrežama naišli smo na vrlo napitak od namirnica koje svi imamo u frižideru, a koji će vam uvelike pomoći da samo u dva mjeseca postignete željenu liniju. Naime riječ je o napitku na bazi svježih krastavaca. Svježi krastavci su odlična namirnica jer njihov sastav je 95% na bazi vode te nam oni pomažu u hidratizaciji tijela koja je jako važna prilikom procesa mršavljenja. Osim toga oni su zaslužni za detox tijela, a poznati su i kao prirodni laksativ.

Napitak koji će vam pomoći u postizanju savršene linije

Na osam svježih krastavaca potrebno je dodati šaku mente koja je odlična za vaš probavni sustav. Osim mente, u napitak, je potrebno staviti i đumbir veličine dva prsta koji će vam pomaći regulirati šećer u krvi. Stavite sastojke u sokovnik, a napravljeni sok podijelite u bočice od pola litre. Jednu bočicu popijte svakog jutra.