Kako ostati fit i za vrijeme godišnjeg odmora

| Fit |

Kako ostati fit i na godišnjem odmoru?

Vrijeme godišnjih odmora nam je napokon stiglo. Poznato je kako prije ljeta svi mahnito vježbaju kako bi svoju liniju doveli do savršenstva. No za vrijeme godišnjeg odmora svi se malo opuste pa se tako i naša forma opusti. Godišnji odmor i služi za opuštanje no uz pomoć ovih vrlo jednostavnih savjeta svoju formu, koju ste gradili kroz godinu, možete zadržati i na godišnjem odmoru.

Kako ostati fit i za vrijeme godišnjeg odmora?

1. Pijte puno vode
Voda je no.1 saveznik dobre linije stoga vodu u velikim količinama konzumirajte i za vrijeme godišnjeg odmora.
2. Puno plivajte
Većina godišnje odmore provodi na moru. Plivanje je odlična rekreacija pomoću koje vrlo lako možete ostati u dobroj formi.
3. Šetajte
Pobrinite se da u danu ispunite dnevni cilj koraka odnosno 10.000 koraka. Duge večernje šetnje uz more osim što su romantične su i vrlo povoljne za vašu liniju.
4. Provodite odmor na aktivan način
Osim izležavanja na suncu i čitanja knjiga odmor može biti vrlo zanimljiv ako je aktivan. Postoje mnoge zanimljive aktivnosti poput veslanja, surfanja i ostalih koji će vam pomoći održati formu.
5. Jedite laganu hranu
Za vrijeme visokih temperatura tako i tako nije preporučljivo jesti tešku hranu. Lagana prehrana s puno voća i povrća je idealna za ljetne mjesece i održavanje linije.