Kako je Kim Kardashian uspjela smršaviti sedam kilograma u samo tri tjedna

| Fit |

Otkrivamo vam kako je Kim Kardashian uspijela skinuti 7 kila u roku od tri tjedna

Met Gala odnosno najiščekivaniji modni događaj godine je iza nas. Cijeli svijet priča o outfitima uzvanika Met Gale. Zbrajaju se modni topovi i flopovi. Naše mišljenje o outfitima s Met Gale možete pročitati ovdje.
Svakako na strani onih koji su oduševili je i Kim Kardashian. Kim je za ovu prigodu obukla haljinu staru šezdesetak godina koja vrijedi pet milijuna dolara. Radi se o vrlo poznatoj haljini u kojoj je Marilyn Monroe pjevala rođendansku proslavu tadašnjeg američkog predsjednika J.F. Kennedy-a.

Otkrivamo vam kako je Kim Kardashian uspijela skinuti 7 kila u roku od tri tjedna

Kim Kardashian se veoma potrudila kako bi mogla stati u ovu kultnu haljinu. Kim je izjavila kako na prvoj probi nije stala u haljinu, ali da se zarekla kako će do Met Gale odnosno za tri tjedna skinuti potrebnih sedam kilograma kako bi uspjela obući haljinu.
Zaista nevjerojatno, ali Kim je uspjela skinuti sedam kilograma te je sve oduševila svojom pojavom na crvenom tepihu Met Gale. Apsolutno svi se pitaju kako je Kim u tako kratkom roku uspjela skinuti sedam kilograma.

Otkrivamo vam kako je Kim Kardashian uspijela skinuti 7 kila u roku od tri tjedna

Kim kaže kako puna tri tjedna nije jela nikakav šećer niti ugljikohidrate. Također puno je vježbala. Njezina tjelovježba sastojala se od cardio vježbi kako bi što više potaknula znojenje te tako skinula i kilograme.
Postoje i mnoge glasine kako je Kim u danima prije Met Gale jela samo rajčicu no ne znamo je li to istina.
Bilo kako bilo Kim Kardashian je uspjela u svome naumu, a mi joj skidamo kapu do poda što je uspjela ostvariti svoj cilj i zablistati na crvenom tepihu.