Hollywoodski trend vježbanja napokon stigao u Hrvatsku

| Fit |

Fokus trening Suzane Štimac

Disciplina donosi rezultate, zar ne? Baš kao i samopouzdanje.

Ono dolazi kada iza nas stoji neko postignuće. Htjeli vi to priznati ili ne, redovitom tjelovježbom i brigom o prehrani već se razlikujete od 80% svjetske populacije koja je brigu u svom fizičkom i mentalnom zdravlju na žalost stavila na drugo mjesto. No, za sve one koji nisu pali pod loši utjecaj, stigle su odlične vrijesti. U moru različitih treninga i kojekakvih benefita za vaše tijelo i um, na hrvatskom fitness nebu pojavila se prava fit revolucija!

Fokus trening Suzane Štimac

Fokus kao nova vrsta treninga koju potpisuje mnogima omiljena hrvatska fitness trenerica Suzana Štimac poznatija kao Suzana Moj Trener spaja trening snage, fleksibilnosti, izdržljivosti i ravnoteže. Mnogima najvažnija informacija je da nema skakanja i baš zato, FOKUS je namijenjen svima, odnosno mladima i starima, kao i populaciji koja redovito trenira a nivo spremnosti želi dovesti na još veću razinu. Kao što i samo ime treninga kaže, fokus je na onome što se doista radi. Zahvaljujući drugačijem pristupu i kvalitetnom programu, Suzanin fitness program je iznimno tražen, a osim što svoje vježbače dovodi u formu, Suzana je odlična motivatorica koja razne savjete dijeli putem svog Instagram profila pa nije ni čudo što svi toliko žele da ih baš ona vodi na putu prema zdravim navikama.

Fokus trening Suzane Štimac

A svijet je već prepoznao takav trend. Diljem fitness svijeta posljednjih nekoliko godina bilježi se sve veća popularnost ovakvog tipa treninga kao što je fokus, prvenstveno radi odličnih rezultata koji se vrlo brzo vide ukoliko ustrajete u naumu da tijelo dovedete u formu. Čak i poznate britanske studije slažu se u jednom, intenzivni i brzi treninzi ponekad ostvaruju čak i bolje rezultate od onih starijih principa u kojima su duži treninzi sastavljeni od nekoliko različitih disciplina vladali.

Fokus trening Suzane Štimac

Kada učinite nešto dobro za svoje zdravlje, to vam nitko ne može oduzeti. Fokus je osmišljen za sve koji žele raditi na sebi i koji više nemaju vremena za isprike. Statičan trening snage koji će poboljšati vašu formu u samo 20 minuta dnevno nešto je što dosta svi mogu napraviti. – ističe Suzana Štimac, trenerica koja je zadužena za fizičko zdravlje brojnih poznatih osoba i blogerica.

Onoliko koliko se krećemo u danu uvelike utječe na kvalitetu naših života tako da bi tjelovježba svakako trebala biti prioritet svakome. Najbolji način za prakticirati ju je naravno različit od osobe do osobe. No u slučaju #SMT ekipe, dvije su opcije – online verzija i ona uživo. I jedna i druga ostvaruju jednake rezultate.

Fokus trening Suzane Štimac

Također, oprema za vježbanje ne mora biti ekskluzivna, komplicirana ili funkcionirati putem Bluetootha da bi bila efektivna. Neovisno o vašem stupnju fizičke spreme, uz nekoliko jednostavnih vježbi i alata, neodoljivu glazbenu playlistu, dovoljnu količinu dobre volje – možete ostvariti wow rezultate. Ono što nas svakako veseli ovih dana je da Božić je doslovno iza ugla, a mi i dalje stavljamo zdravlje na prvo mjesto i brinemo o fizičkoj spremi, pa tako će fokus svi zainteresirani prakticirati od ponedjeljka do četvrtka od 9ujutro. No, tu je rješenje i za one koji ne mogu biti u spomenuto vrijeme na spomenutom mjestu.

Fokus trening Suzane Štimac

„Nemaju svi vremena dolaziti u dvoranu, teretanu ili na privatni trening. Zato smo odlučili fokus približiti svima. Možete ga odraditi doslovno dok gledate reklame na TV-u ili možda da preskočite scrollanje na mobitelu i učinite nešto za sebe“! – zaključuje Suzana i najavljuje nove projekte koji će definitivno potaknuti na kretanje i one najzagriženije obožavatelje kauča.

Fokus online je krenuo jučer, a za sve dodatne informacije i prijave, javite se na mail suzanamojtrener@gmail.com