5 načina da vježbate bez odlaska u teretanu

| Fit |

Instagram/ @peakphysiquenutrition

Vježbanje u teretani ponekad može biti prilično zamorno i zato nije loše da znate najbolje načine vježbanja i održavanja kondicije koji ne podrazumijevaju odlazak u teretanu

Vježbanje izvan teretane je vrlo jednostavno.

Pročitajte nekoliko načina za brzinsko vježbanje bez odlaska u teretanu.

Šetajte
Za vas koji živite u gradu: preskočite vožnju autobusom, autom, taksijem ili bilo kojim drugim prijevoznim sredstvom koje inače koristite i prošetajte. Podrazumijeva se da trebate krenuti malo ranije nego što krećete kad se vozite, ali vrijedi ako zbog toga možete preskočiti odlazak u teretanu.

Isplanirajte rutu
Ako vam obična šetnja ne pričinjava zadovoljstvo, pokušajte tako što ćete odrediti sebi rutu. Ako imate vremena, Izađite u dugu i opuštajuću šetnju, negdje gdje ćete se stopiti s prirodom, slušati njene zvukove i vidjeti prizore i situacije koje će vas zabaviti. Sagorjet ćete čak i više kalorija i imati vrijeme samo za sebe.

Zaboravite lift
U ovom slučaju, liftovi su čista besmislica. Kad već imate mogućnost izbora, jednostavno nema izgovora da ne idete stepenicama. To je jedan od jednostavnijih načina za brzi kardio i zaista odrađuje posao.

Izvucite bicikl iz podruma
Ako šetnja i hodanje svugdje gdje krenete za vas i nije baš vrhunac uzbuđenja, krenite na vožnju biciklom. Vožnja biciklom učvršćuje vaše noge i pokreće cijelo tijelo. Dakle, bicikl je sjajna alternativa vožnji automobilom, a bonus je I to što ćete uštedjeti na gorivu.

Sredite svoju sobu
Da, da, možda zvuči kao gnjavaža, ali sređivanje sobe je sjajan način sagorijevanja kalorija. Ne samo da je jedan od najboljih načina za vježbanje izvan teretane, nego je i vrlo praktičan način. Pustite omiljenu playlistu, plešite po sobi i očistite svaki ćoškić.