Dopisnik iz centra: 16 najpopularnijih statusa na društvenim mrežama

| Lifestyle |

Dopisnik iz centra

Kako bi se shvatila uloga 'Dopisnika iz centra', vrlo je važno za znati da to nije oduvijek i zauvijek jedan te isti čovjek. Svako vrijeme, naime, nosi nekog svog 'Dopisnika'. Prvi je bio nepoznati autor duhovitih stihova o klijenteli u kavani Medulić koji je u "Kalendaru zagrebečkom" 1845.g. objavio rugalicu anonimnog autora koji kritizira običaje, modne ludosti, književnike Gajeva kruga i poročni život kakav se vodio u kavanama, a nakon njega bilo ih je još mnogo. Jedna je bila čak i 'Dopisnica'. Njezin spomenik i danas, s kišobranom u ruci, ponosno stoji na sred Tkalče...

Trenutni vršitelj dužnosti 'Dopisnika' svoje priče objavljuje na Wall.hr-u od 2014. godine, a prije toga to je činio na portalu Jutarnjeg lista, sprejem po gradskim fasadama, nožićem na školskoj klupi i markerom po vratima javnih toaleta.

Nakon što smo vam nedavno donijeli 9 zanimljivih pojmova iz Malog Rječnika Gradskog Žargona našeg Dopisnika iz centra, a koje smo do sada, kako se čini, sasvim krivo intepretirali, Wall.hr vam sada ekskluzivno donosi 16 njegovih statusa koji su na društvenim mrežama ostvarili veliki uspjeh i interes publike.

Dopisnik zakonodavac:

Dopisnik gastronom:

Dopisnik romantik:

Dopisnik ponovno romantik:

Dopisnik ni malo romantik:

Još manje:

Dopisnik najebao:

Dopisnik unuk:

Dopisnik Djed Mraz:

Dopisnik kladioničar:

Dopisnik šaljivdžija:

Dopisnik Anić:

Dopisnik sindikalist:

Dopisnik hejter:

Dopisnikov najsherani, ali i najpokradeniji status. Na raznim web stranicama, profilima radio stanica na društvenim mrežama i po inboxima atraktivnih djevojaka koje bi neki nemaštoviti momak želio nasmijati, ovo se, nota bene, ni malo potpisano, itekako mnogo puta našlo.

Dopisnika, inače, možete pratiti i lajkati na ovom linku: Dopisnik iz centra Facebook Page.