David Beckham dobio ulogu u kultnoj seriji Mućke

| Lifestyle |

Beckham u Mućkama
Beckham u Mućkama

Slavnom dvojcu iz Peckhama i kultne serije Mućke - Del Boyu i Rodneyu, odnosno glumcima Davidu Jasonu i Nicholasu Lyndhurstu u posebnoj epizodi serije Mućke pridružiti će se poznati nogometaš David Beckham. Članovi glumačke postave ove legendarne serije okupili su se kako bi se uključili u Sports Relief, humanitarnu akciju BBC-jevog sportskog kanala

S obzirom na to da je David Beckham poznat po tome što rado sudjeluje u humanitarnim akcijama tako se i ovoga puta, upravo iz tog razloga, našao za istim stolom s "Mućkama" Del Boyem i Rodneyem koji su se za ovu priliku okupili nakon čak 11 godina pa je to i moj današnji urednički odabir. 

Mućke
Mućke

Ova specijalna epizoda emitirat će se u petak, 21. ožujka na BBC kanalu i to u sklopu serije Sports Relief događanja i raznih programa koji će događati diljem Ujedinjenog Kraljevstva tijekom vikenda od 21. do 23. ožujka kako bi privukli i motivirali što više gledatelja da doniraju novac u humanitarne svrhe.

Beckham u Mućkama
Beckham u Mućkama

Poznati je nogometaš već sudjelovao u BBC-jevom tradicionalnom Sport Relief događanju - tako je snimio humanitaran skeč s glumcem Jamesom Cordenom u kojem se mazio s njim u krevetu te kupao u istoj kadi. Te godine, 2012. ova akcija je sakupila preko 50 milijuna funti, a BBC se nada kako će taj iznos s ovogodišnjim programom i nadmašiti. Osim Beckhama i braće Trotter, u programu BBC-a sudjelovat će i brojne druge britanske poznate osobe.