Cristiano Ronaldo drugu godinu zaredom snimio kampanju za Tag Heuer

| Lifestyle |

Živuća nogometna legenda, Cristiano Ronaldo, mjesec dana prije početka nove nogometne sezone snimio je kampanju za švicarski urarski brand, TAG Heuer. Trostruki osvajač FIFA Zlatne lopte savršeno se uklopio u ovogodišnji glavni slogan TAG Heuera koji glasi #DontCrackUnderPressure.

Poruka ove kampanje je da se Cristiano Ronaldo ne slama pod pritiskom koji je pred njim tijekom nogometne sezone, već da slijedi svoj vlastiti put koji je definiran po njegovim pravilima i da, osim što postavlja izazove samome sebi, postavlja izazove i ostalima. Cristiano Ronaldo je rođen za obaranje rekorda te poput TAG Heuer branda, Ronaldo nadilazi granice svojeg područja i nikad ne puca pod pritiskom. Kampanja će svjetlost dana ugledati 20. kolovoza, nekoliko dana prije početka nove nogometne sezone. S ovom kampanjom će još jednom biti dokazano da Cristiano Ronaldo & TAG Heuer ruše pravila te da mijenjaju igru.

Na pitanje koji bi bio najbolji savjet kojeg može udijeliti, Cristiano odgovara da sami trebamo definirati pravila, postaviti ciljeve koje treba ostvariti, jer nitko to neće učiniti umjesto nas.

TAG Heuer je švicarski avangardni proizvođač satova još od davne 1860. Avangarda je upravo kultura i filozofija TAG Heuer branda. Njihova jedinstvena tradicija temeljena je na pomicanju granica i kršenju pravila: Vode se filozofijom - koristimo snagu uma u prevladavanju tehnoloških barijera i stvaranju odvažnih satova s natjecateljskim duhom i izvrsnom izvedbom. Brand je obilježio povijest proizvodnje satova, pogotovo na polju luksuznih kronografa s mehaničkom točnošću s kojim se rijetki mogu mjeriti. Modeli za 2015. godinu otkrivaju novu dinamiku i u smislu vremena koje se kreće jako brzo i potpuno izmijenjenog okoliša. TAG Heuer je trenutno jedan od rijetkih svjetskih brandova satova prihvaćen u četiri različita svijeta: umjetnosti, lifestyleu, sportu i švicarskoj tradiciji i stručnosti.