Bez čega Rene Bitorajac ne može?

| Lifestyle |

Tarik Filipović i Rene Bitorajac u Spektakluku

Porazgovarali smo s jednim od naših najnagrađivanjih glumaca,  Reneom Bitorajcem o beauty proizvodima bez kojih ne može, najdražim poslovnim uspjesima i mnogočemu drugome u mini-intervju koji je dao ekskluzivno za naš portal. Koliko je ljubav prema motociklima odredila njegov modni stil i koje mu je dosad najdraže putovanje u životu samo su dio onoga što nam je Rene otkrio u intervju za kojeg smo ga pitali po jedno pitanje vezano za svaku od naših lifesyle rubrika.

Rene je prvi u nizu koji se našao u našem brzopoteznom intervjuu, a kako se snašao sami odlučite. 

1. Da li je vaša ljubav prema motorima definirala i vaš modni izričaj? Imate li najdražeg dizajnera?

Nije. Kao motorista sam obučen samo kad sam na motoru ili ako je motor u blizini, a taj dan se vozim. Inače se trudim da obleka nije motoristički klišej.        O dizajnerima mi je teško govoriti. Ne patim na njih i ne mislim da si lijepo odjeven samo ako nosiš nečije ime ispod pazuha. Ipak doma imam  po komad zalutalih Guccija, Lagerfelda i Armanija, ali najčešće sam vjeran Pumi.

2. Bez kojeg kozmetičkog proizvoda ne možete zamisliti život?

Vjerojatno bez gela za brijanje, s obzirom na to da mi je brijanje česta radnja.

3. Što znate skuhati, a da se može nazvati Reneovim specijalitetom?

Znam kuhati sve vrste tjestenina, ali dalo bi se razgovarati o tome je li to specijalitet, najvažnije je da se moji ukućani ne bune.

4. Koje vas je putovanje najviše dojmilo do sada tj. gdje ste se najbolje proveli?

Volim putovanja i dosta sam se naputovao u životu. Teško mi je izdvojiti jedno putovanje kao najdraže,  ali neka to bude sedmodnevno putovanje u  New York s četiri frenda.

5. Kako biste jednom rječju opisali svoj životni stil?

Poslovno-rekreacijski opušteni životni stil. Evo izmislio sam nešto posebno za vas!

6. Patite li na dizajn? Jeste li npr. sudjelovali u uređenju obiteljskog doma?

Naravno! I patim na to da je moja zadnja. Nije mi gušt zvati nekoga da izdizajnira moj vlastiti interijer. Gušt je i s vremena na vrijeme nešto premjestiti, promijeniti da imate osjećaj novog....

7. Koji ste zadnji film pogledali? Tko je po vama najbolji filmski redatelj svih vremena?

Posljednji film koji sam pogledao je "7 psihopata", fantastičan film! Volim Tarantina, Ridley Scota, Tony Scota.... Teško je reći, svi imaju svoje dobre i loše filmove. Ipak za mene je redatelj svih vremena onaj koji mi je dva puta povjerio glavnu ulogu na filmu, Branko Schmidt.

8. Koji je najznačajniji poslovni uspjeh koji ste ostvarili do danas?

Definitivno bi to bio Oscar za najbolji strani film, filmu "Ničija zemlja" Denisa Tanovića u kojem sam druga glavna uloga. Lijepa crtica u biografiji, zar ne?