Šiljur bake Jele

| Lifestyle |

Baka Jelin šiljur

Vjerovatno neke podzemne vode u Lici stvaraju “genijalce” jer nakon najvećeg hrvatskog znanstvenika Nikole Tesle, Ličani su dobili i baku Jelu, ženu o kojoj danas s poštovanjem pričaju najveći svjetski vođe, a čiju karijeru pomno prate vrhunski znanstvenici i najveći izumitelji današnjice.

Nema sumnje da bi zbog bake Jele Lika još jednom mogla ući u svjetske znanstvene anale. Ovu vizionarku su posjećivali Amerikanci i Japanci pokušavajući dokučiti kako je baka Jela prije svih osmislila QR kod kojeg ona jednostavno zove - Šiljur ne razmišljajući da je svojim otkrićem razbila mistifikaciju i dugo čuvano tajnu o QR kodu.

Znajući priču bake Jele, mi ćemo od sada gledati QR kod potpuno drugim očima. A svi Vi koji sumnjate u njenu priču, uvjerite se kako su Hrvati opet svijetu ‘preoteli’ još jedno revolucionarno otkriće te saznajte krije li Lika još nešto što će zagolicati Vašu maštu i zašto će povijesne knjige u vremenima koja dolaze ponovo mijenjati svoj sadržaj i davno utemljene činjenice.

Današnji izbor naše urednice je ovaj filmić o baki Jeli iz Like koja je otkrila QR kod prije svih! Naravno riječ o vrlo dobro smišljenoj šali, pa smo vam za subotnje poslijepodne odlučili donijeti malo smijeha!