Kako ispravno voditi brigu o svom vozilu?

| Automoto |


AP Bobo

U današnje vrijeme kada velika većina ljudi posjeduje vozilo, briga za svog limenog ljubimca itekako je važna. Ispravno održavanje i briga o vozilu produžuje njegov životni vijek te smanjuje troškove. U nekoj ubrzanoj svakodnevnici, nažalost ne stignemo misliti ni o brizi za sebe, za svoje zdravlje ili pak fizički izgled, ali trebali bi, jednako kao što bi trebali s vremena na vrijeme sjetiti se svog automobila. I tu ne govorimo samo o osnovnom pranju. 

Svi znamo onaj osjećaj kada kupimo novi auto, bio on novi iz  salona ili polovni, ta sreća, ta pažnja s kojom brinemo o njemu, pažljivo otvaramo vrata, skupljamo svaku mrvicu, održavamo urednost i brinemo o mirisu. Sve to s vremenom nestaje, a ostaju nam prljavi i neodržavani automobili. Tu u cijelu priču uskaču specijalizirane osobe koje se brinu o našim vozilima kao da su njihova vlastita. Jedan, najpoznatiji i najbolji od njih svakako je Ap Bobo na Markuševcu. Kada bi morali jednostavno opisati čime se tamo bave, rekli bi da su oni kao beauty i spa saloni za vaše limene ljubimce. 

AP Bobo

Ap BOBO je prvi detailing centar za uređenje vozila na zagrebačkom području i već preko 20 godina se bavi uređenjem interijera i eksterijera na automobilima. S obzirom da tamo smatraju da je svaki automobil poseban sam za sebe, tako im i pristupaju.

Uređenje automobila ovisi o njegovom trenutnom stanju i naravno, željama vlasnika. Neki kod njih odlaze kada kupe polovni auto da bi im izgledao i mirisao kao onaj tek izašao iz auto salona, a neki prije nego ga idu prodati, i to iz istog razloga, jer auto koji ostavite u njihovom dvorištu nije isti onaj auto po koji se vratite.

U svojoj ponudi imaju idealno rješenje za uredit svako vozilo. Kod uređenja interijera bi mogli izdvojit neke od usluga kao što su kemijsko čišćenje, zaštitu kožnih i plastičnih površina raznim premazima, farbanje kožnih sjedala itd. Što se tiče eksterijera tu u ponudi imaju od pranja i poliranja do nanošenja najboljih keramičkih nano premaza s devet godina garancije.

S obzirom na to da uvijek prate najnovije trendove u njezi automobila, nedavno su uveli u ponudu i nešto sasvim novo na našem tržištu, a to su takozvani „Self Healing“ premazi koji imaju mogućnost samoizlječenja karoserije (što znači da se manja oštećenja poput raznih riseva na vozilu mogu popraviti samo zagrijavanjem). Trenutno na postoje bolji premazi i zaštite za automobile na tržištu, a sve što je najbolje AP Bobo ima u svojoj ponudi.