Aplikacije koje će poboljšati vaše zdravstveno i fizičko stanje

| Lifestyle |

Kao samoprozvani zaljubljenik u tehnologiju i fitness posljednjih godina uživam u napretku aplikacija za zdrav život i postizanje forme. No, otkuda početi uz toliko dostupnih aplikacija?

Donosimo vam popis 5 zdravstvenih i fitness aplikacija koje vam poboljšavaju kvalitetu života:

1. Protein Pow

Volite li slatko, a želite se zdravo hraniti (kao ja), potrebna vam je Protein Pow aplikacija koja donosi obilje sjajnih, zdravih recepata koji sadrže velike količine bjelančevina. Protein Pow aplikacija je najbolji izbor aplikacije za recepte. Uz sjajne recepte, posebni bonus su ilustracije i fotografije od kojih će vam sline curiti i uveseliti dan.

2. Nike Training Club

Veliki sam fan svih stvari koje su povezane s tvrtkom Nike (obožavam njihovu opremu koja je osmišljena baš za sportaše), a Nike Training Club aplikacija vas neće razočarati. Uz cool fotografije, video sadržaj i vježbe koje je Nike osmislio za trenere i sportaše, ova aplikacija je sjajna za početnike i one koji su već u formi. Jedini prigovor imam na količinu memorije koju zauzima – 42 MB – frustrirajuće mnogo kada je riječ o ograničenom prostoru na našim telefonima.

3. Lift App

Iako nije baš fitness aplikacija i nije posvećena zdravlju, Lift vam pomaže pri vježbanju tako što vam pomaže da lakše usvojite navike koje želite. To je aplikacija koju konstantno koristim da se uvjerim kako sam na putu ostvarenja svojih ciljeva. Uz Lift započnite svoju 21-dnevnu rutinu trbušnjaka ili meditirajte svako jutro.

4. Pocket Yoga

Iako znam sve prednosti joge, teško se mogu natjerati da nekoliko puta na tjedan odvojim 90 minuta radeći na svojoj snazi i pokretljivosti. Zato volim Pocket Yoga aplikaciju — mogu vježbati jogu kad god i gdje god želim, čak i kad imam samo 10 minuta.

Iako više volim proći sve poze i vježbati samo najzabavnije (više od 200 ih se nalazi u aplikaciji), drugim korisnicima će se svidjeti to što mogu odabrati trajanje i razinu složenosti… a sve to dok gledaju slatke ilustracije u aplikaciji.

5. Dvanaest minutne HIIT Vježbe za sportaše

Bez obzira na to pokušavate li poboljšati svoju formu ili jednostavno želite vježbati kako vam se desert ne bi zalijepio za trbuh, zacijelo ne želite predugo vježbati. Želite li ojačati, sagorjeti kalorije i biti u formi na najoptimalniji način, HIIT je pravi odabir.

12 minutne HIIT Vježbe za sportaše je aplikacija koja je sa svojih 185 vježbi usmjerena na jačanje, cardio, intervalno i core treniranje, bez ili s minimalnom opremom… a sve u trajanju od 12 minuta. Više ovdje!