8 stvari koje niste znali o Vučici s Wall Streeta - seksi Margot Robbie

| Lifestyle |

Margot Robbie
Margot Robbie

Margot Robbie - djevojka je u koju se vrlo jednostavno zaljubiti i to s prvom scenom filma Vuk s Wall Streeta u kojoj se pojavljuje. Nova zvijezda crvenih tepiha, prekrasna Margot glavna je ženska zvijezda novog filmskog hita s Leonardom di Caprijem koji je jučer pokupio čak pet nominacija za najvažniju filmsku nagradu Oscar. Definitivno najvažnija stvar koju morate znati o njoj je da je jako zgodna, čini se i simpatična, a svojim odabirom na crvenom tepihu Zlatnih Globusa sve je oduševila te je proglašena jednom od najbolje odjevenih dama te večeri.

Margot Robbie
Margot Robbie

Ako u nekom slučaju još uvijek niste čuli za nju jer niste pogledali Vuka s Wall Streeta, prvo - trk u kino, a zatim pročitajte naš članak da je bolje upoznate i shvatite zašto je za nas gotovo savršena. S obzirom na to da mislimo da je Margot hollywoodska zvijezda koja neće tako brzo postati zaboravljena niti će izaći iz mode, donosimo vam listu stvari koje sigurno niste znali o ovoj plavokosoj ljepotici koja je neopisivo seksi. 

1. Rođena je Australka

Iako u Vuku s Wall Streeta priča s izrazito izraženim, a opet itekako tečnim brooklynskim naglaskom, njen originalni naglasak je itekako drugačiji. S obzirom na to da je zavarala i rođene Newyorčane koji su mislili da joj je brooklynski naglasak urođen, vjerujemo kako može odglumiti naglasak koji god treba. Pogledajte video u kojem se prebacuje s klasičnog američkog na naglasak iz filma koji ju je proslavio u kratkom vremenu.

Margot Robbie

2. Glumila je u seriji Pan Am

Svi fanovi ABC-ove serije Pan Am koja se kratko emitirala sjetili su se Robbie kao jednog od glavnog lika, Laurie, Pan Am stjuardese. Iako je serija neslavno propala oni koji su imali prilike pogledati jedinu sezonu ove serije shvatili su da je upravo ona bila odlična referenca prelijepoj Margot za ulogu u Scorseseovom filmu jer je također smještena u nekom prošlom vremenu pa samo možemo zaključiti da joj odlično stoji retro moda.

Margot Robbie u Pan Amu

3. Radila je kao "sadwich artist"

Prije samo 7 godina, Robbie je radila u australskom Subwayu kao “sandwich artist.” 

Subway sedvič
Subway sendvič

4. Glumila je i u sapunici

Konkretniji glumački početci Margot Robbie vežu se uz ulogu Donne Brown u australskoj sapunici "Susjedi. " 

Margot u austalskoj sapunici Susjedi

5. Igra desno krilo u amaterskoj hokejskoj ligi  

“Oduvijek sam željela igrati hokej na ledu, no iako nisam sigurna zašto, tamo gdje sam živjela u Australiji nismo imali leda” izjavila je za Film.com te dodala "Bio je to obalni gradić u kojem je bilo jako vruće pa sam igrala hokej na travi. Zato sam ga mogla početi igrati kad sam se konačno preselila u SAD. Bila sam član tima kad nisam ništa snimala, nažalost, kad snimam - ne mogu igrati pa tad samo gledam. Živim u New Yorku pa gledam i volim Rangerse, ali ne samo zato već zato što su najbolja ekipa. Što se tiče mojeg tima, igram kad god mogu, ali sam definitivno najgora u ekipi. Šteka mi dio s klizanjem jer u hokeju sam dobra no na klizanju definitivno moram poraditi”. Moramo priznati da Margot na klizaljkama u hokejskoj opremi - zvuči jako cool.

Margot Robbie o hokeju na ledu
Margot Robbie o hokeju na ledu

6. Toliko je cool da je bez problema rekla diCapriju da joj se makne sa svijetla 

Seksi scene u dječjoj sobi svi koji su gledali film sigurno se sjećaju, a kako je bilo na snimanju Margot je otkrila za Manhattan magazine: “Bili smo namješteni gdje trebamo i tehničari su namještali svijetlo oko nas no tada sam shvatila da Leo stoji na mojem svijetlu pa sam ga malo gurnula i rekla mu da stane na svoje svijetlo. On je bio toliko pozitivno šokiran što ga je netko ne samo upozorio da se makne s glavne rasvjete već ga je i fizički pomaknuo da je samo prozborio "Jesi ti sad to stvarno učinila". Nakon toga mi se činilo da mu nitko nikada nije rekao da im se makne sa svijetla, barem ne zadnjih nekoliko godina. Iako je bio sav zbunjen, moram priznat da je sve skupa bilo jako smiješno.”

Margot Robbie i Leonardo di Caprio
Margot Robbie i Leonardo di Caprio

7.Zasjala je na Zlatnim Globusima

Osim što je bila predivno odjevena i izrazito seksi, bila je i vrlo simpatična, iskrena i skromna. Naime ona i Jonah Hill koji također glumi u filmu, a nominiran je za Oscara za najbolju mušku sporednu ulogu predstavljali su jednu od kategorija i pokvario im se blesimetar s kojeg su trebali pročitati najave. No snašli su se i bili su vrlo iskreni, šarmantni i simpatični - poput pravih profesionalaca i iskreno ne bi nikad rekli da joj je prvi put da je na jednom ovako velikom i važnom događaju. 

Margot Robbie na dodjeli Zlatnih Globusa

8. Jednom je glumila i Aliena

Bez brige - nije glumila pravog vanzemaljca već se za Noć vještica zamaskirala u lik koji se zvao Alien, a kojeg je James Franco glumio u filmu "Proljetni praznici".

Margot Robbie kao James Franco
Margot Robbie kao James Franco