5 pjesama Kelly Rowland koje će vas potaknuti na seks

| Lifestyle |

5 pjesama Kelly Rowland koje će vas potaknuti na seks
Upozorenje: Jako vruće!

Američka pjevačica Kelly Rowland je do prije nekoliko godina bila najpoznatija samo po činjenici da je bivša članica grupe Destiny's Child, ali danas je sasvim drugačija situacija; Kelly je 2002. godine izdala album "Simply Deep" koji je poznat po nekolicini hitova no nije je plasirao na zvjezdano nebo. Od tada je izdala četiri solo albuma, od kojih posljednja dva, "Here I Am" i "Talk A Good Game", Kelly ponovno plasiraju na vrhove top ljestvica. Zasigurno pamtite njen super hit "Commander" s Davidom Guettom, međutim danas smo se odlučili za nešto provokativnije štivo!

Tko god da je poslušao noviju glazbu Kelly Rowland morao je primijetiti kako pjevačica puno toga otkriva u stihovima - a možda čak i previše! Njena glazba je vrlo senzualna, a stihovi izrazito seksipilni, pa ne čudi što njene pjesme brzo nakon izdavanja postaju klupski hitovi, doduše, i apsolutni hitovi spavaćih soba diljem svijeta.

U nastavku poslušajte našu "prljavu" playlistu Miss Kelly Rowland (bez ikakvog redoslijeda po provokativnosti).

1) "Motivation" feat. Lil Wayne

Senzualna stvar "Motivation" hit je u suradnji s reperom Lil Wayneom, a nalazi se na albumu "Here I Am". U ovoj sporoj r'n'b stvari Kelly poziva muškarca da je dira po cijelom tijelu, a stvar je ujedno i najveći hit s njenog navedenog albuma.

Kelly Rowland ft. Lil Wayne - Motivation

2) "Lay It On Me" feat. Big Sean

Još jedna stvar s albuma "Here I Am" postala je hit nedugo nakon izlaska singla "Motivation". Ova r'n'b stvar u suradnji s reperom Big Seanom je specifična po up-beat melodiji s 808 beatom i Hi-NRG motivima, a opisuje što Kelly i njen muškarac rade kad su sami. Očekivano, ova seks stvar je brzo zaživjela u klubovima.

Kelly Rowland ft. Big Sean - Lay It On Me

3) "Down for whatever" ft. The WAV.s

Ovu stvar opisuju kao Eurodance hit s ubrzanim tempom, a službeno je i treći internacionalni hit s njenog trećeg albuma, "Here I Am". Kelly u pjesmi opisuje situaciju kada je raspoložena za seks i zove dečka jer je, kako kaže, otvorena za sve opcije. Pjesma je pravi radio hit i manje seksualna od ostalih na ljestvici, ali ipak zaslužuje svoje mjesto.

Kelly Rowland ft. The WAV.s - Down For Whatever

4) "Ice" feat. Lil Wayne

Očito je da postoji kemija između pjevačice i američkog repera jer im svaka zajednička stvar doslovno frca iskricama! Nakon hita "Motivation" ponovno su surađivali na pjesmi "Ice", najavnom singlu njenog četvrtog albuma "Talk A Good Game". "Ice" je midtempo r'n'b melodična balada s gromoglasan beatom, pucketanjem prstiju i blagim synth rifovima, a lirika je ponovno vrlo vruća: Kelly uči svog muškarca kako pravilno koristiti kockicu leda na njenom tijelu.

Kelly Rowland ft. Lil Wayne - Ice

5) "Kisses Down Low"

Već samo ime pjesme daje vam jasno do znanja o čemu se radi! Pjesma je izdana nakon singla "Ice" kao prvi službeni singl albuma "Talk A Good Game". Odmah je proglašena bedroom bangerom, a uz vrlo seksualnu liriku krasi je i ubrzani ritam. R'n'b pjesma s daškom elektronike s potpisom Mike Will Made It-a ima i zlatni RIAA certifikat.

Kelly Rowland - Kisses Down Low