12 najboljih celebrity Snapchat profila koje morate dodati!

| Lifestyle |

Snapchat je photo messaging aplikacija koju su 2011. godine osmislila dvojica studenta Stanforda, Evan Spiegel i Robert Murphy. Aplikacija omogućava dijeljenje fotografija (Snaps) i priča (Stories) među povezanim korisnicima koji mogu fotografirati, snimati video isječke, dodati tekst ili crtež te ih poslati na određenu i (ne)kontroliranu listu primatelja. Odnedavno možete slikati i snimati zabavne video uratke pomoću neobičnih aplikacija s raznim ilustracijama koje se primijenjuju na vaše lice te postoji mogućnost ubrzavanja i usporavanja videa. 

Vrlo je sličan društvenim mrežama, no ono što ga čini drugačijim od ostalih jest strože kontroliranje privatnosti korisnika, stoga je jasno zašto se mnogom svjetskim celebrityjima kao što su Rihanna, Ariana Grande, Ed Sheeran, Ellen DeGeneres, Jessica Alba, Justin Bieber i mnogim drugima aplikacija jako svidjela te je koriste gotovo svakodnevno. Jedina razlika između objavljivanja fotografija i tekstova na Snapchatu i na drugim društvenim mrežama je u tome što će objavljena priča na Snapu biti dostupna 24 sata i u tom vremenskom razdoblju moći će biti pregledana. Nakon 24 sata objava se automatski briše što mnogim zvijezdama odgovara (iako se njihove fotografije mogu uslikati pomoću screenshota)

U našoj galeriji možete pronaći 12 najboljih Snapchat celebrity profila s njihovim nadimcima koje možete dodati na svoju Snapchat aplikaciju!

Rihanna @rihanna