Zvijezde obožavaju Givenchy: ovako je izgledao prvi red na NYFW-u!

| Fashion |

 Nakon romantične revije na kojoj je prikazana kolekcija proljeće/ljeto 2016., Givenchy je objavio i predivne fotografije iz backstagea tijekom tjedna mode u New Yorku. Na pistu su izašla neka od najvećih modnih imena današnjice poput Kendall Jenner, Karmen Pedaru, Joan Smalls i Raquel Zimmermann u savršenim, luksuznim komadima koje ćemo sigurno još dugo viđati na crvenim tepisima.

Nije tajna da su Givenchy i Riccardo Tisci modni favoriti velike većine zvijezda današnjice i da je upravo ovaj brend visoke mode u zadnjih nekoliko godina postao neizostavan gost svakog događanja, dodjele nagrada, premijera,... 

Samim time, za Givenchyjevu reviju se uvijek traži mjesto više. Kim i Kanye West, Steven i Liv Tyler, Julia Roberts, Nicki Minaj i Ciara - samo su neka od imena koje su i ove godine sjedila u prvom redu NYFW-a i to isključivo zbog Givenchyja. Brojne zvijezde pojavile su se na prezentaciji nove kolekcije - naravno, pogađate, od glave do pete u Givenchyju! 

Givenchy Backstage
Givenchy Backstage

U našoj galeriji pogledajte predivne zvijezde koje su došle na reviju Givenchyja i (bez uvrede) zasjenile ostatak tjedna mode u New Yorku. Od trudne Kim Kardashian koja je, prilično odvažno, pokazala svoj trudnički trbuh u prozirnoj haljini, pa sve do pravih modnih ikona današnjice - Carine Roitfeld i Anne Dello Russo, Givenchy je NYFW pretvorio u događaj za pamćenje.

Margot Robbie, Amanda Seyfried, Nicki Minaj, Uma Thurman
Margot Robbie, Amanda Seyfried, Nicki Minaj, Uma Thurman